Az iPhone 13 vízálló?
Röviden igen
Bővebben:
Por-, csepp- és vízállóság:
Az IEC 60529-es szabvány szerint IP68‑as besorolású (legfeljebb 6 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthető vízbe)
Az iPhone 13 és az iPhone 13 mini por-, csepp- és vízálló. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A készülékek az IEC 60529 szabvány szerint IP68-as besorolásúak (legfeljebb 6 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthetők vízbe). A por-, a csepp- és a vízállóság mértéke nem állandó jellemző. A készülékek ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. Az iPhone-t nedves állapotban tilos tölteni. A készülék tisztításával és szárításával kapcsolatos tudnivalókat a használati útmutatóban találod. A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes.
Meg van adva, hogy maximum X méter mélység 30 percen keresztül. Nyilván nem fog garanciát vállalni rá, mert nem fogja tudni bebizonyítani, ha valaki 50 méter mélyre vitte és azért ment tönkre.
50m nagyon reális amúgy.
Volt, akinek attól is elromlott, hogy a kádba vitte, és volt telefon, nincs telefon. Igaz nem 13 volt, hanem 12, de egy kaptafa.
Öööö tudnátok olyan androidos telefont mutatni amire a gyártó garanciát vállal vízkárra is?
Hm?
Nos?
Előfordul, éppen ezért nem kell szándékosan vízbe mártani. Ez egy második esély, ha kádba, medencébe, Balatonba ejted, vagy ha netán elered az eső.
Nekem például hatalmas könnyebbség volt, amikor egyedül voltam wellnessezni (edzés után), ugyanis oda tudtam vinni a medence szélére anélkül, hogy aggódnom kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!