Samsung galaxy A4o-en hol lehet alapertelmezetre beallitani a kepernyofevetelt?
Figyelt kérdés
arra gondplok, h ahol be lehet kapcsolni eifit, bluetooth-t, elemlampat stb, annal ott legyen alapertelmezettnek a kepernyofelfevo, es ne ilyen appokat kelljen letoltogetnem2021. okt. 16. 13:50
1/3 anonim válasza:
Nem kell semmit letöltögetned.
Screenshot alapból van minden samuban.
2/3 A kérdező kommentje:
Ahogy leírtam, először, én képernyővideóról beszélek, nem a screenshotról, és már megnéztem, de nekem nincs
(Screensotja mindenkinek van)
2021. okt. 16. 21:53
3/3 anonim válasza:
A főképernyőn lehúzod a menüt, és ha még nem szerepel benne, a jobb felső 3 pöttyre taperolj, a lenyíló menüben pedig a 'Gombok szerkesztése' tételre.
Ekkor lehetőséged nyílik hozzáadni gombokat. Ha ott megtalálod, onnan hozzáadhatod amennyiben az android verzió tartalmazza ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!