Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért azok szidják az iPhone...

Miért azok szidják az iPhone telefonokat, akiknek általában 60-80 ezres Xiaomi meg hasonló telefonjaik vannak?

Figyelt kérdés
Legalább is a környezetemben szinte mindig ez van. És általában ilyen nagyon idióta érvekkel társítva. Tegnap is egy ismerősöm büszkén mondta, hogy az ő 55 ezer forintos Xiaomi telefonjában erősebb a hardver mint az iPhone-omban, aztán ahogy elkezdtünk ugyan azzal játszani, neki szét laggolt az egész, nekem meg végig futott 60 fps-el. És mióta iPhone-ra váltottam, rengeteg ilyen "bizonyításon" átestem, de ezek az emberek még mindig tartják a véleményüket, hogy sz*r telefonom van. Miért?
2021. okt. 16. 10:48
1 2
 11/17 Szirty ***** válasza:
72%

"ha bele lehetne rakni két fizikai siker én is azt vettem volna"

Melyik kettőre gondolsz? :)

2021. okt. 17. 09:10
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Volt egy iphone 11-esem most 3 hónapig céges alapon. 3d-s játékra biztos jobb, mint a 60 ezres samsungom a12 exynos chippel. A 140 ezres árkülönbségből inkább vennék playstationt, ha annyira játszhatnékom lenne. Vagy előfizetnék geforcenow vagy xbox cloud szolgáltatásra havi 10-13 euróért. Nekem játék helyett barátnőm van, szóval ez egyáltalán nem szempont. Azonkívül, meg semmiben nem jobb és azért mondom, mert tényleg nem érzek semmilyen hátrányt a samsunggal az iphonehoz képest. Ugyanúgy, ugyanoylan foylamatossággal elolvasom az emailjeimet, naptárban ütemezek, mobilbankolok, megnézem a menetrendet, busz bérletet veszek, gyorsétteremben kupont mutatok be rajta, elolvasom a híreket stb. Ehhez nem kell 200-250 ezres telefon. Szóval nem sz*r az iphone, csak rossz üzlet a megvétele.
2021. okt. 17. 09:57
 13/17 Szirty ***** válasza:
61%

"Nekem játék helyett barátnőm van"

...az meg sokkal többe kerül :)

2021. okt. 17. 11:29
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

“Mert egy dekaval se jobb, csak +300 ezret kiadsz erte”

Ezzel azért vitatkoznék. Az iPhone előtt Xiaomi tulaj voltam. A hangzástól kezdve, a fényképeken át, szinte mindenben jobban bevált az almás teló. Pedig amíg ki nem próbáltam, én is egy voltam a korlátozott - és valóban irigy - barom közül. Szerintem nincs azzal baj, ha egyik többet ér a másiknál, inkább azzal van, ha mindenáron tagadni próbálja az ember, mert a kelet - európai mentalitás azt diktálja.

2021. okt. 18. 09:45
 15/17 anonim válasza:
64%

Szerintem azért reagálnak sokan így (az én környezetemben is), mert egy időszakban sokat lehetett látni filmekben (figyelmet kapott a médiában), aztán mivel sokan szerettek volna ilyet, “divat telefonnak” bélyegezték és ez sokakban valahogy így is maradt meg.

Egyébként nekem is nagyon sokáig androidom volt és nem bántam meg, h erre váltottam. ettől engem nem zavar ha másnak nem jön be vagy nem kéne, nekem megfelel :)

2021. okt. 22. 09:53
 16/17 Morzsi007 ***** válasza:
49%
Így van, abban is van valami, amit az utolsó ír.
2021. okt. 22. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:
10%
Mert semmivel nem jobb egy 50 ezres telonal
2023. ápr. 10. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!