Miért azok szidják az iPhone telefonokat, akiknek általában 60-80 ezres Xiaomi meg hasonló telefonjaik vannak?
"ha bele lehetne rakni két fizikai siker én is azt vettem volna"
Melyik kettőre gondolsz? :)
"Nekem játék helyett barátnőm van"
...az meg sokkal többe kerül :)
“Mert egy dekaval se jobb, csak +300 ezret kiadsz erte”
Ezzel azért vitatkoznék. Az iPhone előtt Xiaomi tulaj voltam. A hangzástól kezdve, a fényképeken át, szinte mindenben jobban bevált az almás teló. Pedig amíg ki nem próbáltam, én is egy voltam a korlátozott - és valóban irigy - barom közül. Szerintem nincs azzal baj, ha egyik többet ér a másiknál, inkább azzal van, ha mindenáron tagadni próbálja az ember, mert a kelet - európai mentalitás azt diktálja.
Szerintem azért reagálnak sokan így (az én környezetemben is), mert egy időszakban sokat lehetett látni filmekben (figyelmet kapott a médiában), aztán mivel sokan szerettek volna ilyet, “divat telefonnak” bélyegezték és ez sokakban valahogy így is maradt meg.
Egyébként nekem is nagyon sokáig androidom volt és nem bántam meg, h erre váltottam. ettől engem nem zavar ha másnak nem jön be vagy nem kéne, nekem megfelel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!