Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi idő volt mire megérkeze...

Mennyi idő volt mire megérkezett az iPhone 13 amit rendeltetek?

Figyelt kérdés
Előrendeltem az istyle oldaláról egy iPhone 13-at, és már több mint 11 napja. De még mindig semmi visszajelzést nem kaptam, hogy mikor érkezik. Kíváncsi lennék kinek mennyi idő volt.

2021. okt. 15. 17:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-es: szerintem vedd meg a media marktba vagy az apple.hu oldalon

1 nap és kihozzák

2022. jan. 12. 12:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Karácsonykor kifogytak a készletek, Apple is 2 hétre igérte a szállítást, de most néztem és péntekre kihozzák ha most megrendelem.

Szóval nálad valamiért beragadt az a megrendelés!

Kérdezz rá, vagy rendeld meg újra!

2022. jan. 12. 12:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Trékomnál rendeltem 13 pro -t. 6 hét után visszamondtam.

Nem jött meg. Többen akik utánam rendelték ők megkapták az enyém sehol. Majd rá egy hétre hívtak hogy megtalálták, mi legyen? Mondom mi lenne, vissza mondtam köszönöm nem kérem. Erre egy hét múlva újra hívtak hogy van egy ellenállhatatlan ajánlatuk, ájfón 13 pro val. Mondom mennyit kéne várni, azt mondja nincs készleten de max 1 hét. Ügyintéző sehol nem látta az adataim között hogy valaha lett volna rendelésem. Egy barátom belement ő azóta várja szorgalmasan. Az egy hét természetesen letelt. Telefonnak se híre se hamva. Ha hiány van úgy látszik a készletezés összeomlik. Nem tudják kinél miből mennyi van. Azt se tudják mikor mennyi érkezik, pedig mikor hajóra rakják azért azt már pontosan tudják hova megy. Sima 13 vagy a 13 mini az héten belül megvan.

2022. jan. 12. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!