Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonáltam valakivel és egy...

Telefonáltam valakivel és egy harmadik hang többször is belebeszélt, pedig ő azt mondta, nincs ott senki, mi lehetett?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem tőle, hogy van-e ott még valaki. Mint ha egyszerre többen vették volna fel, vagy nem tudom, ráadásul férfi volt... Női hang beszélt alá többször...

Egyébként mivel lelki segély volt, szerintem lehet, hogy valaki belehallgatott. Idióta mocskok, arra nem voltak hajlandóak, hogy pár percig meghallgassanak.

2021. okt. 11. 14:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lehallgatásnál spéci készülék van, ami nem képes adásra csak vételre, külön pont azért hogy ne legyen észrevehető, tehát véletlen se szólhassanak bele a beszélgetésbe bele.

112-es hívásnál se úgy megy ahogy gondolod, ott sima felvétel megy, meg egy ember hallgatja a mondandód, ott meg azért van így mert ha 3-an lennétek 1 vonalon és véletlen egymás szavába vágnak a felek az gáz/veszélyes.

2021. okt. 11. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!