Darklord88 kérdése:
30000-40000 Ft környékén melyik mobil lenne a legjobb választás ha játszani is akarok rajta? Talán xiamio?
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 11:28
11/19 anonim válasza:
Call of duty free fire pubg lol menni fog
14/19 A kérdező kommentje:
realmi c21 és redmi 9 között tapasztalnék valami különbséget?Mert realmi jüval olcsóbb de szinte ugyanaz a telefon.
2021. okt. 11. 17:24
15/19 anonim válasza:
Usb type-c és gyorstöltés szerintem viszi a prímet a redmi 9.
16/19 anonim válasza:
Nekem Redmi 9-em van, nem T és nem Pro, de a pubgt röhögve viszi, fel sem melegszik. Ezen kívül a Mobile Legendset, Hearthstonet és a Gwentet is viszi gond nélkül, szóval nem rosszak ezek a telók. Más komolyabb gamet nem próbáltam, mert amúgy nem szeretek telefonon játszani, ezek fixen mennek lag nélkül.
17/19 A kérdező kommentje:
Igaz 3 évvel később van .Végülis poco x 3 prot vettem és még mindig elviszi az összes játékot.
máj. 19. 10:00
19/19 A kérdező kommentje:
poco x3 pro még a mai napig minden játékot elvisz
júl. 17. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!