Használtan venném a telefont, természetesen. Egyenlőre a sima XS telon agyalok. De talán egy kis felárat megér az XS Max is?!! A Max széria az a méretezésen kívül jobb mint a Pro vagy csak szimplán nagyobb? Mert a nagyon nagy telokat már annyira nem szeretem azonban a 4.7 col az még egy kicsit kicsi.
Van itt olyan ember aki volt vagy jelenleg is egy IPhone XS vagy XS Max tulajdonos. Mi a véleményetek róla? És mihez képest éri vagy nem éri megvenni?
Használtan nem éri meg telefonont venni, akkor már inkább részletre egy 12.
2021. okt. 10. 21:38
3/4 A kérdező kommentje:
Használtan is megéri telot venni, persze csak megbízható embertől. És 12-öt soha nem vennék mert az elvileg a 11-es széria szinte teljesen át nevezett mása. Nem tud közel sem annyival többet mint amivel drágább. Bár mondjuk akkor már inkább 13 prot vennék. Egyébként ha már drágábban akarok venni akkor is az lenne a jó bár a 11 széria is elég jól sikerült meg elvileg az XS széria is. De 13-bol jelenleg még a simát meg a minit sem tudom megfizetni de az szerintem kicsi is lenne nekem. Meg nem elég trendi. De szerintem 11-re sem lenne pénzem. Mivel konkrétan 18 éves vagyok. Nyáron dolgoztam. De most megint tanulnom kell. És nem nagyon tudok most melózni. Gondolom a 11 sokkal drágább használtan is mint az XS!
2021. okt. 10. 22:32
4/4 anonim válasza:
A 12es széria jobb mint a 11es :D
Jobb belső,jobb kamera,OLED kijelző
Vegyed az xs-t de minek?Öreg telefon már,te tudod.
Nyilván akinek 11 van nem éri meg neki váltani,de egy ip 7rol 12re azért eléggé oda-vissza lennél.
Xs egy anno egy jó telefon volt,de régebbi belső,gyenge akksi.Ha ezek neked jók akkor vegyed
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!