Miért tűnnek el a zenék a telefonomról?
Képekkel, mással nincs ilyen probléma.
Általában emailben átküldöm magamnak, és letöltöm, de van, hogy kábellel csatalkoztatom géphez, és a zenei mappába áthelyezem, hol a plusz microsd kártyára, hol a telefon tárhelyére. Mégis, minden esetben, az áthelyezett zenékből előbb-utóbb eltűnnek zenék. Rengeteg zeneszámom van, de néha régebbiek is eltűnnek. Rocket Playert használok, mert ezt szeretem. Általában a listában egy darabig látszódik a zene, de ha rámegyek más zene kapcsol be. Ez már évek óta fennálló probléma, és az előző telefonomon is megvolt. Felmerült bennem, hogy a microsdvel lehet valami gond, de akkor miért történik ez meg a külön telefonra helyezett zenékkel is. Van valakinek valami ötlete?

Nézd meg, hogy más "látja-e" a zenéket.
Pl. egy Total Commanderrel, vagy akár a beépített fájlkezelővel ellenőrizd, hogy fizikailag jelen vannak-e a zenék.
Ha igen, akkor próbálj egy másik lejátszót.

Figyelj a fájlnevekre is.
A legjobb, ha pl. Előadó / Album / zene címe szerint mappákba rendezed.
Nem árt, ha az ID3 TAG-ek is rendben vannak.
A fájl neve pedig ne legyen túl hosszú.
Néhány alkalmazás a különleges betűkkel is bajban van.
Pl.: Zene/Ossian/2020 - Csak a jót /01 - Csak a jót.mp3 rendben, de a "ossian csak a jót Music Video &937ytdownloader official" vagy hasonló már nem előnyös.
A kódolás sem mindig jó.
Megj.: RocketPlayert szerettem én is, de volt pár zeném, ami sehogy sem tetszett neki.
Azóta a BlackPlayer EX -t használom, az az összes zenémet megtalálja, legyen az mp3, m4a, vagy akár flac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!