Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért tűnnek el a zenék a...

Miért tűnnek el a zenék a telefonomról?

Figyelt kérdés

Képekkel, mással nincs ilyen probléma.

Általában emailben átküldöm magamnak, és letöltöm, de van, hogy kábellel csatalkoztatom géphez, és a zenei mappába áthelyezem, hol a plusz microsd kártyára, hol a telefon tárhelyére. Mégis, minden esetben, az áthelyezett zenékből előbb-utóbb eltűnnek zenék. Rengeteg zeneszámom van, de néha régebbiek is eltűnnek. Rocket Playert használok, mert ezt szeretem. Általában a listában egy darabig látszódik a zene, de ha rámegyek más zene kapcsol be. Ez már évek óta fennálló probléma, és az előző telefonomon is megvolt. Felmerült bennem, hogy a microsdvel lehet valami gond, de akkor miért történik ez meg a külön telefonra helyezett zenékkel is. Van valakinek valami ötlete?

2021. okt. 8. 15:59
 1/7 A kérdező kommentje:
A zenéket általában a "yout" segítségével (youtubeon kitörlöm a számnál a "tube" szócskát" szoktam letölteni, de gépen remekül működnek hosszú évek óta. Régebben mást használtam, meg különböző helyekről is töltöttem le, de úgy látom teljesen mindegy.
2021. okt. 8. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Este jönnek a zenelopó manók és ők viszik el :(
2021. okt. 8. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg, hogy más "látja-e" a zenéket.

Pl. egy Total Commanderrel, vagy akár a beépített fájlkezelővel ellenőrizd, hogy fizikailag jelen vannak-e a zenék.

Ha igen, akkor próbálj egy másik lejátszót.

2021. okt. 8. 18:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Néha a zene is eltűnik, máskor meg látom gépen, hogy jelen van, de nem ismeri fel, holott gépen az is látható. Ezt most átkonvertáltam, most jó, de ki tudja meddig...
2021. okt. 8. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Figyelj a fájlnevekre is.

A legjobb, ha pl. Előadó / Album / zene címe szerint mappákba rendezed.

Nem árt, ha az ID3 TAG-ek is rendben vannak.

A fájl neve pedig ne legyen túl hosszú.

Néhány alkalmazás a különleges betűkkel is bajban van.

Pl.: Zene/Ossian/2020 - Csak a jót /01 - Csak a jót.mp3 rendben, de a "ossian csak a jót Music Video &937ytdownloader official" vagy hasonló már nem előnyös.

A kódolás sem mindig jó.

Megj.: RocketPlayert szerettem én is, de volt pár zeném, ami sehogy sem tetszett neki.

Azóta a BlackPlayer EX -t használom, az az összes zenémet megtalálja, legyen az mp3, m4a, vagy akár flac.

2021. okt. 8. 20:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Most egyelőre annyit csináltam, hogy kiválasztott zenéket beraktam a telefon tárhelyén egy külön általam létrehozott mappába. Olvastam, hogy valakinek ez vált be. Megnézem, hogy onnan eltűnnek-e a zenék, vagy csak nem ismeri fel egy idő után. Itt volt olyan, amit nem ismert fel eredetileg sem. Kipróbálom majd amit javasoltál, meg igyekszem megfogadni a tanácsaidat. Köszönöm, remélem jó lesz!
2021. okt. 9. 19:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez a Blackplayer nem jött korábban szembe, de ránézésre sokkal jobban tetszik, mint a rocket, köszönöm ! :D
2021. okt. 9. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!