Az iphone 13 mini nagyobb picivel a 12 mininél?
Boltban mikor többször nézegettem úgy éreztem, hogy mintha a 13 mini kicsit nagyobb lenne a 12 mininél még a kezemben fogva is úgy éreztem, hogy ez "nagy" nekem pedig elvileg mini de a 12 mini meg pont jó volt. Videókon is láttam, hogy azért valamivel eltérőbb de élőben a 13 mini nem fogott meg. De azért rákérdezek. Meg mintha egy picivel szélesebb lenne a kijelző is.
(plusz kérdés: Az istyle oldalán, hogy hogy már nincsenek ott a 12 és 13 mini? eddig ott voltak)
12 mini
131.5 mm
64.2 mm
7.4 mm
135 g
iPhone 13 mini
131.5 mm
64.2 mm
7.7 mm
141 g
Nem szélesebb, vastagabb!
Ha szemből nézed akkor semmi különbség nincs a kettő között méretben. Csak a kamerasziget méretéből veszed észre hogy melyikez nézed.
A fenti adatok hibásak, a pontos vastagsága 7,65mm és 140g a tömege.
Ha a 0,25mm-t te észreveszed és zavar akkor az agyadban van valami baj! :D
Azt mutatja, hogy befolyásolható vagy és elhiszed azokat a baromságokat amit az önjelölt tesztelők mondanak...
Nem szélesebb a kijelző, pont ugyanaz, nem szélesebb a telefon, nem nagyobb. Neked van az agyadban rosszul bekötve valami!
"Az istyle oldalán, hogy hogy már nincsenek ott a 12 és 13 mini?"
mert már nem árulják őket.
6.a minikre gondoltam amit belinkeltél az a sima 12.!..azokat nem mutatja fel külön.
köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!