Csak nekem nem tetszik annyira hogy a mai telefonok tul vannak meretezve?
Én utáltam. Mára már imádom.
Vettem hozzá jó minőségű gyöngyvászon tokot, amit övre lehet felfűzni. Elég nagy, de engem nem érdekel. Ősszel/Télen mehet kabátzsebbe is.
Nagy kijelzőn sokkal jobb az élmény.
Csak nekem nem tetszik...
Sok mindenkinek, ne gondold ezt, hogy csak neked nem jönnek be.
Anno látatlanban megrendeltem az iphone 6 Plus-t. 4S-ről váltottam. Mikor tettem rá tokot és zsebre tettem a lépcsőn sétálva már kényelmetlen volt. Leülni szintén nem lehetett így. 1 héttel később egyik ismerősöm megmutatta a sima 6-ost és ahogy a kezembe vettem, sokkal kényelmesebb volt fogni, használni. A 6 Plus-t nyomkodni, játszani, jobb érzés volt a nagy kijelző miatt, az akkuja is jobban bírta. A vége az lett, hogy visszavittem, mivel webshopos rendelés volt és vettem egy sima 6-ot, nem bántam meg.
Most 12 Mini-m van. Mindenhol azt olvasni, hogy keveset adtak el belőle, ennek ellenére az ismerettségi körömben, aki 12-es szériát választott 7-ből 5-nek Minije van. Azt is lehetett olvasni, hogy nem lesz belőle új modell, mégis megjelent a 13 Mini, lehet nem hiába. Android vonalon is keresik a kis mobilokat, itt szokott lenni téma.
Engem a kijelző méret nem zavar, hiszen lehet kapni (még ha csak 1-5 választék van) kisebbet.
Viszont a Notch/punch-hole nagyon zavar (itt max 1-3 telefon van amin nincs és az is jó drága az újak közül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!