Mi lehet az oka , hogy még mindig az Apple vezet ?
Ha megnézed az abdroid felsőkategóriás telefonokat drágábbak mint az Apple.
Amúgy igen jobb az alma SZÁMOMRA, nem lassul, 5-6 évig van OS frissítés, megbízhatóbb…
Na témánál vagyunk :D
Ennél a kérdésnél tárgyaltuk ki, hogy nem is annyira prémium az iPhone:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
A kérdésre válaszolva:
Ha tudnám akkor Tom Cook székében ülnék és nem a pici albérletemben....
Ez ágyazódott be az emberek tudatába.
Úgy, mint a Flex márkanév. Azt mindenki ismeri. Sőt, annyira, hogy nem tud elvonatkoztatni tőle. Egy beruházáson az egyik vállalkozó odajött a cuccainkat látva, és monta, hogy kölcsön szeretne kérni egy flexet, egy kiálló csavart kellene levágnia. És amikor mondtam hogy nem tudok neki segíteni ebben, akkor rámutatott az egyik koffere, amin a FLEX felirat volt olvasható. Addig nem nagyott békén, míg meg nem mutattam neki:
Szóval azt tartom valószínűnek, hogy az átlag felhasználóban az csapódik le, amikor a celebeket iPhone-al látja, hogy aki menő, annak ilyenje van, és lefordítja magának arra, hogy akinek ilyenje van, az menő. És ez utóbbit már nem egyszer hallottam elhangzani olyanok szájából, akit a jóisten nem áldott meg az túl sok értelemmel.
"Életemben nem hallottam még a FLEX márkanévről "
"de a prémium kategóriában még mindig nagyon komoly előnyük van eladás tekintetében. ez mitől lehet ?"
Attól, hogy az Apple kizárólag felső kategóriába gyárt, így aztán az eladásuk 100%-a ebből a kategóriából van. (Jó, kivétel az SE 2020, de az egy rossz vicc. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!