Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Messengeren bekapcsoltam...

Messengeren bekapcsoltam valami eltűnését módot, hogy tudom kikapcsolni ??

Figyelt kérdés

Sehogy nem akar eltűnni az a lakat a messenger képéről az illetőnek:

[link]

2021. okt. 3. 01:43
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
Elvileg belépsz a chatbe megfogod a képernyőt a szöveg buborék felett és felhúzod miközben nyomva tartod, egy kör betölt ott és akkor elengeded. Vagy megnyitod a chatet és fent van, hogy eltűnéses mód kikapcsolása. Viszont nem tudom ez a lakat mi, szertintem ez nem az eltünéses mód, bár sose használtam. Mit csinál amikor megnyitod a chatet?
2021. okt. 3. 02:12
 2/2 Pelenkásfiú ***** válasza:

Ez a titkos beszélgetés :)

Egyszerűen csak bezárhatod, kitörölheted az egészet, mert a normál beszélgetés ott van külön ugyanazzal a személlyel.

Másik lehetőség, hogy a titkos beszélgetésben rányomsz az (i) gombra a jobb felső sarokban, aztán a menüpontok között ott van, hogy vissza a normál beszélgetéshez. De ettől a titkos megmarad a listán üresen. Szóval ha zavar, mindenképp ki kell törölnöd.

2021. okt. 3. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!