Ha egy telefonnak 32GB tárhelye van akkor nagy a tárhelye vagy kicsi?
Nagyobb, mint ha 16GB lenne, de kisebb, mint ha 64GB.
Attól függ, hogy mire kell.. fényképezni vagy 5GB-os játékokat letölteni?
"20 GB csak a rendszer"
Akkor nálad valami nagy gond van xD
Jelenleg egy 128 GB-os telefont nyúzok. Ebből 69 GB-ot használok.
Nekem viszonylag gyakran kell jó minőségű képeket/videókat készítenem, telefonról bankolok, ami csak lehet elektronikus formában van meg.
Egyetemen a jegyzeteim nagy része a telefonomon van, szoktam játszani is rajta.
Így nekem a 32 GB, de még a 64 is kevés lenne!
Persze ha Te csak telefonálásra használod, meg havi 2 partyban lősz egy képet a haverokkal, akkor bőven elég a 32 GB is!
Manapság elég kicsinek számít. Attól is függ, hogy milyen telefon, mennyi app, mennyi kép és videó van rajta. Az appok mérete a frissítésekkel nőni szokott, azt is bele kell számítani.
Amelyik telefonnak kisebb a tárhelye, abból kisebb helyet foglal maga a rendszer, a nagyobb tárhelyből többet foglal a rendszer, ilyen szempontból nem érdemes összehasonlítani.
Nekem a nemrég lecserélt telefonom volt 32 gigás, bőven volt még rajta szabad hely. Az új telóm 128 gigás, azon már több helyet foglal a rendszer + az előző telóról áthozott appok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!