Milyen androidos telefont ajánlotok, ami jól fotóz és nem extrém drága?
Figyelt kérdés
100e alatt keresek telefont. A jó fotóminőség a fontos számomra, és hogy ne haljon meg/fagyogasson le/lassuljon le 1 év után. A gyorsaságon és a fotókon kívül a többi nem túl fontos számomra.2021. okt. 1. 14:06
3/6 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha valaki értelmes választ is tudna adni.
2021. okt. 1. 16:52
4/6 anonim válasza:
100 alatt nem fogsz ilyet találni szerintem, a legjobb fotós telók a felső kategóriában vannak.
A xiaomi redmi note 10 pro elég népszerű lett ebben az ár sávban, néz a youtoben teszteket róla, a fő kameráját dicsérik a tesztekben az árához képest.
5/6 anonim válasza:
"Örülnék, ha valaki értelmes választ is tudna adni."
Örülnék, ha valaki értelmes kérdést is tudna írni.
6/6 anonim válasza:
Xiaomi
Szerintem a Note 9 nem lehet több 70.000-nél,és az már elég jó telefon kamerát tekintve is.
A Note 8 pro is jó,a kamerája 64-es.
Nekem 10T pro van,annak 108-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!