Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok max...

Milyen telefont ajánlotok max 50ezer Ft-ig?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy LG K22-t nyúzok.

Ami fontos, hogy ne valami no name telefon legyen(Huawei sem), és aránylag tudjon futtatni játékokat rendesen-->ebből kővetkezik, hogy legalább 4GB RAM legyen benne, és minnél nagyobb tárhely.

A kamera nem lényeges, keveset használom.

Én az Oneplus N100-at néztem, de ajánlhattok mást is.

2021. szept. 27. 08:23
1 2 3
 21/25 Ishmael ***** válasza:

20

Olvasd vissza. Mivel játékra is kell nem kell neki olcsó hulladék. Csak sajnos az 50k HUF ba ez nem igazán fér bele😃 legalábbis új nem.

2021. szept. 29. 18:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

21

Már meg ne haragudj,80 ezerből kitelik,de félmillióért inkább gamer gépet veszek😀

De gondolom kérdező se milliomos hogy félmilliós telóra teljen.

De egyébként is,ennyi erővel iPhone 8-at vegyen az kérdező.

2021. szept. 29. 19:08
 23/25 Ishmael ***** válasza:

22

Értem hogy 80 bol ki telik de a kérdező 50 et szán rá.

2021. okt. 1. 05:47
 24/25 A kérdező kommentje:

Megtehetném, hogy vegyek 100k-s telót, de egyszerűen nem látom előnyét, ha vennék egy drága Iphone-t.

Egyébként már megvettem az Oneplus N100-at(4/64), nagyon gyors, fényévekkel jobb, mint az LG.

Külön jó, hogy nem MT-s proci van benne(Az LG-ben is Qualcomm volt), és 120hz-es a kijelzője...

Szerintem ebben az árban ez a legjobb telefon.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat.

2021. okt. 1. 21:57
 25/25 A kérdező kommentje:
Játék terén a Clash Royale, Honfoglaló, és kisebb játékokkal(bad piggies, hill climb racing, stb) játszok, ezeket az LG is vitte, de sokszor megakadt, vagy lassan töltötte be a dolgokat.
2021. okt. 1. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!