A kijelző alatti kamerák miért szintén felül vannak?
1-es, gondolom ezért tartják a mérnököket.
Az akku nem foglalja el az összes helyett, kb minden készüléknél olyan fele méretű, ahogy ennél a rejtett kamerás modellnél is:
Tehát ez nem akadály, amúgy is ilyen alapon ujjlenyomat olvasó sem mehetne alá.
ez a legnagyobb probléma 2021-ben? :D LOL
Majd akkor lesz ez jó cucc ha a kamera pixeleit a kijelző pixelei közé rakják.
Tisztában vagyok vele, hogy a képminősége rosszabb, valamint, hogy azon a részen a kijelzőé is gyengébb. De legalább lenne jó helyen.
Megjegyzem, a notebookokon ugyanúgy (illetve másképpen) el van kefélve, mert oké, jó helyen van a keretben fenn, viszont egyetlen gyártónak sincs annyi esze, hogy ne a kijelzőre teljesen merőlegesen nézzen kifelé és ezzel a delikvensnek a haját vegye csak, hanem lefele döntve kb 20 fokban. Alapesetben ugyanis ott is mindenki a kijelző közepét irányítja a szemre, sőt tapasztalataim szerint még inkább egy kicsit hátra is van az döntve, így viszont a kamera el lőne felettünk.
Hát én például nagyon nem szeretnék a kiváló minőségű kijelzőm kellős közepén egy csúnya foltot!
A laptopokkal kapcsolatban igazad van. De láttam már olyant is ahol egy tekerentyűvel lehetett állítani a kamera dőlésszögét.
Megszokás gondolom.
Én azt nem értem, miért nem lehet előlapi kamera nélkül gyártani egy telefont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!