Xiaomi vs. Samsung?
Figyelt kérdés
Melyik jobb/megbízhatóbb? Mik a pozitív és negatív tapasztalatok mindkét márkával kapcsolatban?2021. szept. 25. 20:13
1/9 anonim 

válasza:

Mindenképpen samsung. Ez legalább nem kínai.
2/9 anonim 

válasza:

Szerintem mindegy. Van ez is az is a csaladban. Egyikkel sincs pobléma.
3/9 anonim 

válasza:

egyik sem rossz, de a Samsung talán tartósabb telefonokat gyárt
én ha tehetem ráfizetek és inkább samsungot veszek
5/9 anonim 

válasza:

Ezekért a kínai izékért pénzt nem adnék. Van egy haverom, aki nagyon bizonygatta nekem, hogy milyen jó a Xiaomi. Asszem 8 hónap után dugiban cserélte egy Huaweiire, mert a Xiaomi kuka lett. Aztán a Huawei-t cserelte Samsungra alig egy év után, azóta tabu téma közöttünk a telefon. :D
6/9 anonim 

válasza:

Xiaomi inkább 100e alatt gyárt versenyképes telefonokat, afeletti kategóriában én is szívesebben vásárolnék Samsungot.
7/9 anonim 

válasza:

#5 neked milyen telefonod van ?
9/9 anonim 

válasza:

Samsung. Megbízhatóbb és tartósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!