Tényleg elfog mindenféle csatlakozó az iphone-okról?
Azt hallottam azt tervezik, hogy a töltőportot elfogják hagyni. Ez nekem nagyon nem tetszik. Nem is a töltés miatt baj. Én a videókat és zenéket gépről másolom át(nekem a spotify meg az ilyen szarok kicsit sem kényelmesek). De most ha nem lesz port amin átmásoljam, akkor felkell raknom majd felhőbe és onnan leszedegetnem vagy ott néznem, amivel ha kiépítik az 5g-t normálisan akkor nem is lesz probléma gyorsaság ügyileg, viszont az akksit olyan szinten fogja nyírni hogy egy év alatt ott lesz hogy cserélni kelljen. Plussz sok helyen a mai napig szar a térerő és akkor az ilyen helyeken beesik az eső, ha te nézni akarnál valamit.
Ez a port eltüntetés max a tech-sznoboknak imponálna, hogy elmondhassák “jaj de modern vagyok”, de azon kívül semmi konkrét előnye nem lenne. Nagyon remélem, hogy csak a pro modelleken lesz ez a hülyeség bevezetve, vagy azokon se.
"De most ha nem lesz port amin átmásoljam, akkor felkell raknom majd felhőbe és onnan leszedegetnem vagy ott néznem,"
ftp szervert tudsz csinálni alkalmazással, gondolom van erre app ios-en is.
"12/16 A kérdező kommentje:
"If you use a Mac and an iPhone or iPad, you can turn to Apple's AirDrop to transfer the file to your computer. However, neither Windows nor Android support AirDrop""
Senki nem mondta hogy ragaszkodj olyan megoldáshoz, ami nálad nem működik.
Lehetnél egy kicsit nyitottabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!