Miért nem tudok felmenni az Internetre?
Figyelt kérdés
ERR_CONNECTION_CLOSED
Ezt az üzenetet kapom, és nem tudok felmenni a mobil netre. Kutattam a neten, megcsináltam a cache ürítését, újra telepítettem a Chrome-t, próbáltam másik böngészőt, de semmi változás. Persze Wifiről működik minden.Android 10, MIUI Global 12.0.10.0
2021. szept. 20. 12:53
1/11 anonim 

válasza:

2/11 A kérdező kommentje:
Ezeket végig jártam (most még egyszer), de semmi változás.
2021. szept. 20. 13:05
3/11 anonim 

válasza:

4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi változás.
2021. szept. 20. 13:58
5/11 Ékezetes billetyűzet 

válasza:

Arra keress rá, hogy a szolgáltatódnál hogyan kell az APN-t beállítani.
6/11 A kérdező kommentje:
Minden egyezik, de nem megy. Még egy dolog jutott eszembe. Ez azután jött elő, hogy külföldön voltam. Én nem állítottam át semmit.
2021. szept. 20. 14:40
8/11 anonim 

válasza:

ja, a link lemaradt... :)
9/11 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam. Már korábban kikapcsoltam, semmi..
2021. szept. 20. 15:38
10/11 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma. Mindent végig próbáltam, de semmi sem segített. Végül a Telekomnál reklamáltam, ők segítettek. Kikapcsolták a számomat 10 percre, majd központilag újraindították. Ezután minden jó lett.
Talán másnak is segítek ezzel.
2021. szept. 22. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!