Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 256 vagy 512 GB memória lenne...

256 vagy 512 GB memória lenne jó nekem?

Figyelt kérdés

Iphonról van szó.

Igazából sosem volt még 32 gb-nál több tárhelyem így még a 128 gb is lehet megváltás lenne de jobb ha több van igazából.

Árban se lenne igazán sokkal több így szívesen rááldoznék még a plusz tárhelyért hisz sosem lehet tudni mikor kell több.

Én nagyon sok dolgot szoktam egy iphonera tenni, legtöbb most androidomon van de hátha van iphoneon is.Pl:

Játékok:

-Bejeweled

-Candy Crush

-Candy Crush friends

-Candy Crush Jelly

-Candy Crush Soda

-Farm Heroes Saga

-Pet Rescue Saga

-Diamond Digger Saga

-Blossom Blast Saga

-Scrubby Dubby Saga

-Zookeeper

-Granny

-Granny 2

-Slendrina: The Cellar

-Polyforge

-valami japán futós játék

és néhány más játék amit találok útközben de ezek közül se mind lenne rajta de általában ezeket töltöm le és játszok velük.

App:

-Facebook

-Twitter

-Pinterest

-Wish

-Wattpad

-Tumblr

-Shazam

-Spotify

-Moon

Zenék:

-BLACKPINK összes száma

-Twiceból csak néhány

-Itzyből is néhány

-Everglow összes száma

-Néhány kpop zene még

-Droplex (5-6)

-Egyéb zenék:30 db

-Lesz még néhány 1-2 órás playlist is

Fotózni nyilván fogok de nem úgy hogy lesz 100 fotóm is hanem alkalmanként. És néha lementem őket így üres lesz ismét. Videózni is így.

Így ezekkel általában hamar betelik a 32 gbm is így fogalmam sincs melyik lenne jobb választás. 512 az szinte ég és föld lenne a 32höz képest viszont a 256 gb se lenne rossz. 128-as kevésnek érzem de ez csak én vagyok. Ti mit javasolnátok, melyik lenne megfelelő ahol nem is érezném azt hogy hamar betelik de még van hely bőven? Egyikre se sajnálom a pénz és van is csak mindkét fajta más színekben és még ez az ami bezavar, mert egyiknél több szín tetszik míg a másiknál csak 1 viszont itt van a több GB és nekem a szín is fontos szempont. Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. szept. 19. 20:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés ami nem pont ide illik.

Feltöltő kártyás vagyok és eddig mindig 5000 ft-tal töltöttem a mobilom, viszont nem tudom még milyen lehetőségek vannak mert sokszor sajnos hamar lemerül ez az összeg. Mennyivel lehet még feltölteni?

2021. szept. 19. 21:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Melyik szolgáltató?

Amúgy bármennyivel. Töltgetsz többet is rá, több feltöltés is mehet egymás után.

Mire megy el az összeg? Meg kellene nézni, lehet van valami havi díjas csomag amivel jobban járnál.

2021. szept. 19. 21:25
 13/20 A kérdező kommentje:

Telenor.

Legtöbbször városban ha keresek egy helyet térképen, vagy keresek valamit útközben. twitter, pinterest néha. meg telefonáláskor is elmegy ha sokat hívok.

2021. szept. 19. 21:31
 14/20 anonim ***** válasza:

Kellene egy olyan csomag amiben van bőven internet

Illetve ha jellemzően mondjuk telenort hívsz akkor lehet olyan csomagot találni amiben van korlátlan beszélgetés.

Nekem például a telekomnál olyan díjcsomagom van amiben van 4 gigabájt internet és hálózaton belül mindenkivek nulla forintért beszélgetek

2021. szept. 19. 21:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Pont szembe jött velem, így elég gyorsan sikerült 🙂🙃 #1
2021. szept. 20. 07:40
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

én a 64GB-al sokat szenvedek, mert mindig megtelik és nem akarok minden képet letörölni róla lementés után, de 256 fölé akkor se mennék, ha csak kicsivel kerülne többe.

ha te 32-vel is el vagy, akkor azért a 4x akkora 128-asnak is elégnek kell lennie, nemhogy a 8x akkora 256-osnak. persze, ha annyira nem számít az ára, akkor vedd a 16x akkora 512-est, de szerintem teljesen felesleges és úgyis max néhány éven belül lecseréled egy másikra. szóval akár kísérletnek is tekintheted, hogy a 128/256 mennyire elég és majd a következőnél nagyobbat veszel, ha szükséged lesz rá - már most is csak 128-asokat gyártanak, úgyhogy esélyes, hogy mire a következőt megveszed, már nem is nagyon tudsz majd kisebbet választani, még ha akarsz sem.

2021. szept. 20. 10:27
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Ergo igazából semmi értelmesre nem használod a telefont, csak bugyuta játékokra és közösségi médiára. Akkor minek az iPhone?
2021. szept. 20. 13:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem a 128 gb is sok
2021. szept. 21. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

A Telenor feltöltési címletei 1500 Ft, 3000 Ft, 5000 Ft, 10000 Ft és 15000 Ft. Az 1500 Ft-osnál 90 nap, a többinél 365 nap az egyenlegfelhasználási idő.

De ha havonta elmegy fixen az 5000 Ft, sőt még nem is elég, lehet érdemes elgondolkozni egy előfizetéses csomagon.

Vannak hűségidő nélküli előfizetéses tarifák is a Telenornál: [link]

Tehát ezeket bármikor visszaválthatod feltöltőkártyás csomagra, ha meggondolod magad. Természetesen a telefonszámod nem változik. Ha sokat telefonálsz és/vagy sokat internetezel, az előfizetéses jobban megéri.

2021. szept. 22. 13:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Játékok sokat tudnak kajálni. Nem tudom mit fogyasztanak.

Nem játszom. Fotóim saját csládi nyaralós videók vannak és nincs tele a 64Gb. Ez én vagyok. 128 az már elég sok adat 256 hát nem tudom HD poresszel biztos fel lehet tölteni, de minek annyi?

Ha folyton videózol akkor értem mert Max felbontásban PoRes modban a 13 Pro -n 10 perc az nagyjából 100Gb. Oda kellhet a nagy tárhely. 128 szinte mindenkinek elég. Ha biztosra akarsz menni a 256 -t soha nem töltöd meg. Ezt le is kell menteni valahova...

2021. szept. 22. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!