Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei Y6 2019-hez melyik a...

Huawei Y6 2019-hez melyik a legideálisabb fülhallgató?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. szept. 18. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Olyan h legideálisabb füllhalgato egy telefonhoz hát olyan nincs,

előszeretettel vesznek az emberek ugyan olyan márkával fülest a telefonhoz mert szokott lenni extra tamogatás v előre programozott hangzási profil hozzá. Jelen esetbe ugye egyik se huawei, így ha te tényleg csak ezekből akart választani hát sajnos után kell nézned h melyikről mit írnak, melyik meddig bírja melyik hogy szól és ezek után összevetni az árakkal és végül úgy dönteni. Én alapbol a helyedben nem egy fix euronicsban nézelődnél jó füles után hanem a teljesen piacon és azt venném ami ott a legjobbnak igérkezik. Pl ha tudom h nekem izemidő az egyik legfontosabb akkor veszek egy olyat pl. BlitzWolf BW-HP2 ami 40óránát simán kibírja, 10k körül. Kompromisszumot követ h ha bár nem ilyen kis piciket kompakt hanem nagyobb de sokkal sokkal tovább bírja.

Előszőr találd ki h neked mi az ami kell konkrétan, pici füldbedugos vagy nagyobb rendes fejhallgato aztán h mennyiért, és h milyen hangzásra legyen képes és h mit is vársz tőle. Így könyebben megtalálhatod azt amit keresel és nem abbol választasz ami van. Tudom sokan nem problémáznak ezen annyit csak megveszik valahonnan annyibol amennyi van épp raktáron. Meg a ráfordított energiát se kell belevinni míg az ember utánuk néz.

Mert ezek között van olyan ami 2x annyiba kerül mint a többi, és elég kevés info van egyik másikrol fent szóval dönteni nem lehet csak úgy. Plane h nem tudhatjuk neked mik a fontos dolgok, sőt azt se h fekete fehér v inkább pink legyen.

2021. szept. 18. 16:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon nem vagyok jó a teches dolgokban, igazából színre fehéret vagy feketét szeretnék, és mindenképpen fülhallgatót. Nem tudom, hogy a telefonommal pl. egy Nokia kompatibilis -e azért is tettem fel a kérdést. Nincsenek nagy elvárásaim, azért is 5000-20000 Ft között néztem árban. 4-5 óra üzemidő nekem bőven elég lenne, csupán csak menetközben szeretnék zenét hallgatni. Ezeknek fényében mit mondtok? Esetleg ha van más fülhallgató, ami nektek bevált, azt is szívesen megnézném:)
2021. szept. 18. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!