Rizs a jack dugoba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hatalmas balfasz voltam es beleejtettem a telefonom a vizbe. Egybol beleraktam rizsbe, szuperul mukodik, csak a rizs belement a jack dugomba. Probaltam mar mindennel kiszedni, de egyszeruen ugy erzekeli meg, hogy bevan dugva a fulhallgatom. Esetleg valaki valami tipp, mivel tudnam kiszedni?

2021. szept. 18. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy ha a készülék be is ázott, akkor vidáman csámcsog a rozsda odebenn most is? Mert a rizs csak a képzeletben szívja ki a a kapillárisokba szorult vizet.
2021. szept. 18. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

na ezert is kell hagyni ezt a rizses f@szsagot, haszna sincs es meg itt van ez is

fa fogpiszkaloval probalkozhatsz, vagy belenyomod meg jobban vagy eltorik felbe a rizsszem es kijon

fem dolgokkal (csipesz etc) veletlenul se nyulj bele

a legegyszerubb a szerviz lenne mar azert is mert ki tudjak szaritani a telefont (mert a rizs nem csinal semmit), kevesebb esely lesz ra hogy kesobb elromlik

2021. szept. 18. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
*aljzatba
2021. szept. 18. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond. Öntözd szorgalmasan a rizsszemet, amikor elég nagyra megnöl, megfogod és kihuzod:-)
2021. szept. 18. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

AZt hittem, már mindenki tudja, hogy a rizses dolog nem működik.

El kell vinni a mobilt szervízbe a baleset után olyan hamar, amilyen hamar csak lehet, hogy szétszedjék és kiszárítsák.

Ezt te sem úszod meg, mert szét kell szedni a mobilt, hogy a rizst kiszedjék a jack csatlakozóból.

2021. szept. 19. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!