Hogy mukodik ez a Media Marktnal?

A moratórium a bevezetésekor fennálló lakossági hitelszerződésekre vonatkozik. A bevezetés mapján felvettre, vagy az utána kötött szerződésekre nem.
Aki 2020 december 31-ig élt az első moratórium lehetőségével, csupán azokra vonatkozik a mostani második.
Tehát ha Pistike most akar részletre venni bármit is, nem kell aggódnia emiatt, ő garantáltan kimarad a szórásból.

Moratórium tuti nem vonatkozik rá, ugyanis az csak azokra a hitelekre vonatkozik, amiket az egész moratórium kihirdetése ELŐTT kötöttek. Szép is lenne, ha az újakra is vonatkozna, kb. egyik bank sem adna semmire sem hitelt.
Amúgy meg fizetni általában a vásárlást követő hónaptól kell. Bár az online áruhitel igénylés nem mindig zökkenőmentes. Én kétszer próbáltam online áruhitelt kérni, egyszer a Cetelemnél, egyszer a Cofidisnél, mindkettő meghiúsult, mert balfácánok voltak az ügyintézők. Mindkét esetben inkább kifizettem egybe a terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!