Google Assistant offline? Hogy lehet működésre bírni?
Használgatom a mobilomon (Xiaomi Redmi 9a) a Google Assistantot. Ha van Wi-Fi vagy mobilnet, akkor teljesen jól fut. De ha offline vagyok, minden parancsra csak azt reagálja, hogy kapcsoljam be a netet.
Elvileg le van töltve offline módra a hangfelismerő (angol, persze) ahogy az alábbi videó is mutatja.
https://www.youtube.com/watch?v=hP3sRmC4fxQ&t=24s
(botrányos, hogy angol címmel miért indiaiul beszél..)
Szóval elvileg le van töltve és mennie kéne offline módban. Akkor miért nem megy?
És offline-ban nem neten kerestetek vele, szimplán csak pl valaki hívása a névjegyek közül, vagy appok megnyitása, amiről tudom, hogy meg tudja tenni online, és ugye maga a folyamat nem is igényelne internetet.
Mi lehet a gond?
Hát ezaz!:D
Oké, nem kunszt bekapcsolva tartani a mobilnetet, de.. még ilyen reklámmal is találkoztam, amibne azt ecsetelik, hogy a névjegyeket meg az offline appokat internet nélkül is tudja használni.. igazából kb cak a névjegyek miatt kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!