Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudnék új telefonszámot...

Hogy tudnék új telefonszámot venni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy letiltottak Tinderről, mi szerint nem vagyok 18, viszont ez nem így van .Írtam a Tindernek, hogy tévedés áll fenn, viszont nem kaptam választ.Ezért szeretnék új telefonszámot ígényelni , mert anélkül nem lehet regisztrálni. De eközben nem szeretném a mostani telefonszámomat se elveszíteni.

2021. szept. 15. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Teszkóban a pénztárnál szokott lenni kirakva néhány100 forintért. Postán is kapsz, meg hát mondjuk a mobilszolgáltatók személyes ügyfélszolgálati irodáján is, hiszen ők azért vannak, hogy a számaikat árulják :D

Megveszed, aktiválod és mehetsz is a tinderre.

2021. szept. 15. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Hát, a kérdés alapján lehet, hogy tényleg nem vagy 18 éves!

Mert ha már lennél 18 éves, akkor valószínűleg eszedbe jutott volna az az egyszerű megoldás a problémára, miszerint veszel egy új SIM kártyát, és ezzel együtt egy új telefonszámot.

2021. szept. 15. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem már olyan is van amit neten megrendelhetsz, postával kiküldik. [link]
2021. szept. 15. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
SIM kártyát kell venni és azzal van szám is.
2021. szept. 15. 16:36
 5/5 anonim válasza:
A Telekomnál a dominókártya online rendelés esetén 1000Ft-ba kerül és kapsz hozzá 60perc lebeszélhetőséget és 1Gb mobilnetet.
2021. okt. 4. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!