Play áruházban hogyan tudom beállítani azt hogy az összes alkalmazást automatikusan frissítse?
Figyelt kérdés
Sajnos manapság már 1 alkalmazást sem frissit automatikusan. Régen szinte mindet frissítette. Azt tudom, hogy 1-esével be lehet minden alkalmazásnál állítani de nekem sok minden van telepítve ezért rengeteg időt venne igénybe. Szóval hogyan lehet 1 lehetőséggel az összes automatikus frissítését bekapcsolni?2021. szept. 13. 17:44
11/83 A kérdező kommentje:
Szóval akkor hogyan tudom beállítani 1-vagy pár koppintással, hogy a telefonomon lévő összes alkalmazást automatikusan frissítse a Play áruház?🤔
2021. szept. 21. 17:35
13/83 A kérdező kommentje:
És miért nem lehet?🤔
2021. szept. 21. 19:54
15/83 A kérdező kommentje:
Miért nincs?🤔
2021. szept. 21. 21:18
17/83 A kérdező kommentje:
Segítsetek már légyszi!!!
2021. szept. 21. 21:28
18/83 anonim válasza:
nem érted hogy ilyen amit te akarsz nem létezik?
19/83 A kérdező kommentje:
De értem!!! Akkor csak 1-esével lehet?🤔
2021. szept. 22. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!