11/24 anonim válasza:
10.nem azt kérdezte milyen mobilt vegyen hanem milyen színben...
ennyit se kérdezhet itt az ember beszólások nélkül? engem is letámadtak mikor hasonlót kérdeztem.
12/24 anonim válasza:
Tipp: írd fel 4 kis cetlire a színeket, majd gyűrd össze őket.
Húzz egyet az összegyűrt cetlikből. Ha örülsz annak, amit húztál, akkor azt vedd, ha nem, akkor addig húzz, amíg olyat nem húzol, aminek a legjobban örülsz.
Ez a módszer egyébként egy csomó helyzetben hasznosítható. Ha nem tudsz dönteni, csak írd fel egy papírra a döntési lehetőségeket. Ha olyat, és legbelül csalódottnak érzed magad, akkor a másikat válaszd.
13/24 anonim válasza:
12.Remek tipp, ez még nekem is jól jöhet, mert néha én se tudok dönteni színeket illetően.:)
14/24 Morzsi007 válasza:
Én nem vennék már 12-es szériát a helyedben, mindjárt 1 éves lesz. Pár hónap és itt a 13-as széria, ha már ekkora összeget adsz ki tellára. 🙂
15/24 anonim válasza:
Holnap lesz a 13-as széria bemutatója, szerintem aztán már pár hét és indul az értékesítés.
16/24 anonim válasza:
13 mini lesz benne szerintetek? én azt várom nagyon mert eddig a 12 minit céloztam meg de ha megjelenik akkor az jobb lenne?
17/24 anonim válasza:
Keket. Az a legszebb, meg a lila.
18/24 anonim válasza:
Tella, mi? Nem is csodálkozom, hogy Ájfón kell. Minden hülye azt akar.
19/24 anonim válasza:
18.na azért ez nem igaz..ne általánosíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!