IPhone nem indul rendesen újra?
Han simán nem jól indul újra akkor hagy hogy lemerüljön 0%-ra. Ha kinapcsolt töltsd fel és nézd meg hogy megoldódott e a probléma.
Ha ez sem segített akkor add be egy szaküzletbe és kérj kivizsgálást mert te mást nem tudsz vele csinálni.
Na fene, még se olyan stabil az áfonya, érdekes, hogy rengeteg iPhone probléma kérdés van itt a gyakorin, de viszont Androidos kérdés alig van.
Add el valami iPhone fannak és az árán tudsz venni egy komolyabb androidost:)
"rengeteg iPhone probléma kérdés van itt a gyakorin, de viszont Androidos kérdés alig van"
Akkor nem egy gyakorit nézünk :D
Kérdező:
Csinálj kényszerített újraindítást
"Nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőnövelő gombot, nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőcsökkentő gombot, majd tartsa megnyomva az oldalsó gombot. Amikor megjelenik az Apple embléma, engedje el a gombot."
Ha ilyen újraindítást csinálsz akkor nem fogja kérni a SIM PIN kódot. A jelkódot viszont igen.
Nézd meg mennyi szabad tárhelyed van. Ha nagyon tele van a telefon akkor szokott ilyent csinálni
Ha más nincs akkor kell egy visszaállítást csinálni. Igen, az iPhoneok is meg tudnak bolondulni szoftveresen.
A régi telefonom is ugyan ezt csinálta csak az xiaomi volt.
Minden reggel újra kellet indítani mert minden alkalmazás kidobott
Én meg nem törödtem vele mert úgy voltam vele hogy xiaomi mit várjon tőle az ember.
Erre egyik napról a másikra magától le törölt minden adatot.
Végül ki be kapcsolt magátol addig amíg le nem merült
De volt olyan is hogy magától fel hívta a segélyhivót meg hogy jelszót se kért mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!