Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Messenger letöltése nélkül...

A Messenger letöltése nélkül is kijelzi az engedélykéréseket?

Figyelt kérdés
Irtam valakinek aki nincs facebookon az ismeroseim közt,es a messenger sincs telepitve neki a telefonjara.Ha asztali gepen belép a facebookba akkor kap ertesitest hogy irtam neki? Mivel nincs az ismeroslistamba igy valoszinu masik mappaba megy az uzenetem.

2021. szept. 11. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

De-de, mert a kézbesített teli pipa jelzi azt, hogy van valami mozgás a másik oldalon.

Egy tapasztalt felhasználó az tudja, hogy úgy lehet megtudni, hogy olvasta-e a címzett az engedélykérésekben az üzenetet, hogy egy idő után már beszürkült teli pipa van az üzenetnél, azaz kézbesített pipa.

Ameddig üres fehér a pipa az üzenetnél, addig még nem történt mozgás a címzettnél.

2021. szept. 15. 13:21
 12/12 anonim válasza:
100%
Tapasztalt felhasználó, amikor a fb maga sem tudja néha, hogy hogy működik, meg minden verzión és platformon változik... xD De oké, meghagylak ebben a hitben. :) Azért az életben ne kérjetek számon pipák alapján senkit.
2021. szept. 15. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!