Szerintetek egy Xiaomi mi 11 5g jobb mint egy iphone 12? Szerintem sokkal jobban megéri a xiaomi árban is jobb meg teljesítményben is ezerszer. De döntsétek el ti!
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 17:36
1/22 anonim válasza:
Mindegy ne is törődjetek vele, na csumi
2/22 anonim válasza:
Attól hogy ránézésre erősebb a hardver benne, még nem azt jelenti, hogy ugyan olyan hatékonyan is tudja kihasználni mint az iPhone, mert a Xiaomi-n ugy nem iOS fut. Nem néztem utána, de le merem fogadni, hogy egy iPhone 12 jobb eredményeket mutatna egy benchmark-on.
3/22 anonim válasza:
Probálj ki egy iPhone-t hosszabb távon, 2-3-4 hétig, ha még eddig nem volt neked. Utána majd el tudod dönteni te magad is hogy mi kell
4/22 A kérdező kommentje:
nem sajnos
2021. szept. 8. 17:55
5/22 A kérdező kommentje:
ezt a 2.nek üzenem hogy nem sajnos
2021. szept. 8. 17:56
6/22 A kérdező kommentje:
[link] egy iphone 12 pro max volt a videóban és az utolsó helyet kapta meg :) és 400 ezer forint a xiaomi meg fele annyi
2021. szept. 8. 17:57
7/22 anonim válasza:
ez valami provkálós kérdése iphoneok felé? nem mindegy kinek melyik jobb? én személy szerint az iphonet pártolom több mindenben.
8/22 anonim válasza:
Ahan, a linkedben 4 teszt közül egyszer lett utolsó, a másik háromban első :D Nagyon szépen tudsz ferdíteni
10/22 A kérdező kommentje:
nyugi csak mondom hogy a xiaomi jobban teljesített az iphone ezt ilyen nehéz beismerni? Mert huha iphone a legjobb csak az iphone semmi nem jobb hát mégis jobb
2021. szept. 8. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!