Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan akadalyozzak meg a...

Hogyan akadalyozzak meg a mobilszolgaltatok hogy ezt csinald?

Figyelt kérdés
Tehat kothetsz kb 3000Ft-ert (havinta) biztositast a telefonodra, sok kiterjed lopas ellen is. Hogy akadalyozzak meg hogy azt csinald, hogy kotsz egy ilyen biztositast, azt mondd hogy elloptak, es mikor kaptal egy uj telefont eladd a regit amit “elloptak”? Nem csinalok ilyeneket, csak eszembe jutott mivel betort a kijelzom es a csere miatt nezegettem a biztositasokat.
2021. szept. 7. 19:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyebkent pont nem akartam megcsinalni csak beugrott a dolog, mivel feltetelezem ha ilyen egyszeruen menne a dolog hogy adnak egy masik telefont vagy fizetnek, a tesok se vasazassal foglalkoznanak hanem telefonok elhagyasaval:D
2021. szept. 8. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:

"Nem tudom miert kene mindenhez erteni barkinek is, soha nem volt dolgom a torvennyel igazabol semmilyen szinten"

Az elég szomorú, hogy egy diplomáz kiizzadtál úgy, hogy ennyire fogalmad sincs mi hogy működik a világban, az országban.

Ne haragudj, nem személyeskedni, de az ilyen kérdéseknél csak pislogok a monizotta, hogy ilyen van? Tényleg ennyire buta a kérdező?

Én csak gépész teechnikumig jutottam, de nálunk volt 1 évig jogis ismeretek, a következő évben meg gazdasági ismeretek heti 1-1 órában.

Nem akarom elhinni, hogy főiskolán nincs olyan tantárgy amiből ha minimálisan is de leesik némi jogi ismeret.

Ugyanakkor olyan alap dolgot kérdeztél amit egy középiskoláz végzett embernek is illik tudni. Nem csoda hogy itt tart ez az ország ha már az értelmiség is a béka feneke alatt van....

Majd írd meg a sulid nevét légyszives, hogy még véletlenül se oda felvételizzen egyik gyerekem se! Köszi!

2021. szept. 8. 23:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Attól nem tartanék hogy a gyerekek ilyen szülői háttérrel diplomázni fognak 😁 nyilván ezért tart itt ez az ország ahol, véletlenül se azért mert mindenki k.vára ért mindenhez, csak épp ahhoz nem amihez kéne. Ezt látom a melóban is. Mocskolják a diplomásokat hogy nagyképűek stb, holott olyat hogy ez visszafelé történt volna, az életemben 1x sem láttam. Egy lenéző mondat nem hagyta el egyik felsőoktatásban résztvevő ismerősöm száját sem a szakmunka felé, -hiszen pontosan ugyan annyira szükséges mindkettő-, csak ez visszafelé nem annyira játszik, de hát ez itthon ilyen sajnos, legközelebb nem a balkánra kell születni:)
2021. szept. 9. 08:27
 14/14 anonim ***** válasza:

dehogy mégnök... elnehiddmár

csak egy kisiskolá strollkodik

2021. szept. 9. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!