Hogyan akadalyozzak meg a mobilszolgaltatok hogy ezt csinald?
"Nem tudom miert kene mindenhez erteni barkinek is, soha nem volt dolgom a torvennyel igazabol semmilyen szinten"
Az elég szomorú, hogy egy diplomáz kiizzadtál úgy, hogy ennyire fogalmad sincs mi hogy működik a világban, az országban.
Ne haragudj, nem személyeskedni, de az ilyen kérdéseknél csak pislogok a monizotta, hogy ilyen van? Tényleg ennyire buta a kérdező?
Én csak gépész teechnikumig jutottam, de nálunk volt 1 évig jogis ismeretek, a következő évben meg gazdasági ismeretek heti 1-1 órában.
Nem akarom elhinni, hogy főiskolán nincs olyan tantárgy amiből ha minimálisan is de leesik némi jogi ismeret.
Ugyanakkor olyan alap dolgot kérdeztél amit egy középiskoláz végzett embernek is illik tudni. Nem csoda hogy itt tart ez az ország ha már az értelmiség is a béka feneke alatt van....
Majd írd meg a sulid nevét légyszives, hogy még véletlenül se oda felvételizzen egyik gyerekem se! Köszi!
dehogy mégnök... elnehiddmár
csak egy kisiskolá strollkodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!