Ajánlanál mobilt? Nem tudom, milyet vegyek.
Ezekre használnám:
- zene hallgatás
- fotózás
- telefonálás, sms
Mivel lány vagyok, a kinézete is számít. :D
Amúgy az érintő képernyős telók jók?
Az érintőképes telefon nem jó.
Az osztálytársamé egyszer leesett aztán vihette is kicseréltetni a kijelzőt mert nem működött.
Pedig nem ócska telefon volt.
Ára mindegy?
Ha igen, akkor Samsung Wave. Nekem bejön külsőre is [lány vagyok én is], és nagyon jó telefon :) Még 4hónap és megkapom :D
Ha nem mindegy az ára, akkor Nokia 5530 Illuvial Pinkben, vagy Samsung s5230...:)
Hát az érintős telefonok pedig igenis jók! Nekem eddig 2 samsung volt, és a kettőt összesen 16x ejtettem le (számoltam, tehát nem hasra csapás) és eddig egyiknek sem volt semmi baja.
Ha alacsony árút és szépet (lányosat) akarsz akkor a Samsung s5230 la fleur verzió lehet jó választás. ami kb. 20000-30000 ft-be kerül.
Ha kicsit drágábbat akarsz akkor 50E környékén van sony x10 mini pro, ha pedig nagyon drágátt 100000+ akkor a Samsung galaxy S lehet jó vétel.
De egyébiránt sok jó telefon van a piacon, : Samsung monte, LG optimus, Samsung Wave, Sony x10.... amiket én felsoroltam, sok árkategóriából, azok mind érintősek, mert nekem azok nagyon bejöttek eddig, ezért azokban vagyok csak otthon :)
Ezt ajánlom:
Minél olcsóbb telefont vegyél. Ha te keresed meg rá a pénzt, fel sem tennél ilyen kérdést, de a szüleidnek sem mindegy. Ha meg a zsebpénzedből veszed, akkor azt a pénzt, amit megspórolsz, értelmesebb dolgokra is költheted.
A mobiltelefon arra való, hogy beszélj a barátaiddal vagy üzenjetek egymásnak. Zenehallgatásra ott az MP3-, CD-, DVD-lejátszód vagy a számítógéped. Fényképezni már szinte mindegyik tud, de ha a minőségi fotózás érdekel, akkor fényképezőgépet vegyél. Önkifejezéshez, meg beszélgess, viselkedj, öltözködj stb.
Az érintőképernyős telók épeen olyan jók, mint a nem érintőképernyősök. Tudsz velük beszélni, írni, olvasni. A többi hülyeség csak mézesmadzag, amivel a marketing szakemberek a pénzt kiszedik a te zsebedből, és átrakják valaki más zsebébe. Ha úgy érzed, ott jobb helyen van, akkor hajrá: vedd meg a keki-neon-padlizsán színű szivecskés, legújabbextrás hiperszuper csilivili telót, amivel felvághatsz a szolcsizó napszemcsis barcsinőcsik meg a kigyúrt izomagyú aranyláncos nagymenők előtt. Az értelmes emberek, ha egyáltalán odafigyelnek a mobilodra, inkább azt értékelik, ha nem szórod hülyeségre a pénzt.
Meg arra is gondolj, hogy van-e elől zseb a nadrágodon (lányoknál ez nem egyértelmű, szoknyán meg szinte kizárt). Ha drága mobillal mászkálsz, máshonnan jó eséllyel el fogják lopni.
2.vagyok.
3.: 50ezer környékén SE xperia x10 mini pro? Hát bocs, de még használtan is 70körül árulják. Media Marktban 3napja még 110ezer volt az ára... [wavenek is-szerintem az jobban megéri]...meg kib.szott kicsi a képernyője. Eddig nekem is tetszett, mert azt hittem nagyobb. De nem túloztak a MINI szóval xD
végülis ne legyen olyan drága, én kerestem meg rá a pénzt, és mást is akarok belőle venni, a legfontosabb a telefonáláson és sms-ezésen kívül, h zenét tudjak rajta hallgatni, a fotózás max, ha a fényképezőm nincs nálam...
köszi az eddigi tippeket, mindnek utána fogok olvasni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!