Apple iPhone 12 mini kamerája jobb mint az SE 2020 kamerája?
Figyelt kérdés
Gyakorlatban mennyivel jobb, jobb e?2021. szept. 7. 18:23
2/8 anonim válasza:
Igen jobb.
Sokkal jobb!
Az SE 2-ben az iPhone 8 kamerája van amit ugye 2017-ben mutattak be. Tehát egy 4-5 éves hardver. Csak azért tudja például a portré módot és még amit az iPhone 8-on felül tud, mert annyit fejlődött a szoftveres háttér, hogy egy régebbi kamerával is meg tudtak már csinálni plusz funkciókat.
3/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor, hogyha én már az SE kamerájával is elégedett voltam, valamint nekem bejön ez a kompakt méret, akkor semmi értelme nem lenne a 12 mininél nagyobb és drágább iPhonet vennem, igaz?
(Ment a pont mindkettőtöknek)
2021. szept. 7. 18:43
4/8 anonim válasza:
Akkor nem. Nekem az új SE van nagyon szép képeket csinál ez is.
5/8 anonim válasza:
igen, jobb, amúgy is mindenben jobb kb a 12 mini.
6/8 anonim válasza:
Igen jobb. Viszont alacsonyabb a rekeszertek (f erteke), igy hajlamosabb kiegni a kep. Erre figyelj!
7/8 anonim válasza:
"Viszont alacsonyabb a rekeszertek (f erteke), igy hajlamosabb kiegni a kep. "
Mivvaaaan?????? :D
8/8 anonim válasza:
Az Se 2020 kamerája nagyon rossz. A 7+ is messze veri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!