Szerintetek Xiaomi mi 11-et vegyek vagy iphone 12 árarányban a xiaomi olcsóbb szerintetek? Sok mindenben jobb a xiaomi mi 11
Figyelt kérdés
2021. szept. 5. 14:58
2/12 A kérdező kommentje:
Hát mindegyik tetszik csak, hogy szerinted melyik jobb? Aksiban töltésben hz-ben is jobb a xiaomi árban is kamerát nem tudom wireless charging van ugye? nfc van
2021. szept. 5. 15:10
3/12 anonim válasza:
Nekem az alma szimpibb, én 11.-et venném, az androidokkal rengetegszer felidegesítettek. Itt a rendszer se omlik össze.
Amúgy én is iPhoneos vagyok.
4/12 anonim válasza:
Nincs olyan hogy melyik a jobb, almát a kortevel. Melyik kell ? Nekem volt iPhone nem jött be, lett helyette Android megint. Itt kezdődik minden , hogy melyik rendszer kell
5/12 anonim válasza:
Amikor leírja valaki, hogy az android milyen sz@r attól megkérdezem, hogy ha megakad a rendszer vagy épp lefagy akkor mi van? Újra kell indítani vagy várni egy kicsit és kész. Nem dől össze a világ! Nekem sose volt drága Androidos telefonom, a legjobb egy Samsung A50 volt. Viszont volt iPhone SE telefonom is, lehet vicces de volt olyan pl. A Használtautó alkalmazás ami olyan szépen beállt az ioson, hogy egy droid is megirígyelné.
6/12 anonim válasza:
Nyílván olcsóbb és írtad is hogy “sok mindenben jobb a xiaomi mi 11” Akkor mi a kérdés? Úgy jön le hogy az utóbbit választanád
7/12 anonim válasza:
Ne az Apple-t szidd, egy alkalmazás miatt. 😂
Androidon kb x több balkáni szintű app van, ami annyira rossz, hogy még kb egy középiskolás is jobbat csinál.
8/12 anonim válasza:
a szifonnal a vapid amerikai céget erősíted meg abban, hogy jó az üzletpolitikájuk, míg ha xiaomit veszel, a kínai államot erősíted.
9/12 anonim válasza:
Inkább akkor az amerikai almás cég, mint a komcsik.
10/12 anonim válasza:
Nekem Xiaomi Mi 10T Pro 5G 256GB Dual van és nagyon megszerettem. Nejemnek és csemeéimnek Xiaomi Poco X3 Pro 256GB 8GB RAM Dual van és nagyon elégedettek vele.
Sony kedvelők voltunk, de leszoktunk róla. Lányomnak volt iPhone-ja és iPad-e, de mára ő is droidos inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!