Eltűnt Airpods?

Figyelt kérdés
Ma véletlen kivettem a tokból az airpodsokat és az asztalon, hagytam, és arra jöttem visszam hogy a macskám játszik vele. Az egyik ott volt nála, de a másik már sehol sem. Ha lejátszok hangot lokátorral csak azon szól ami megvan? Valaki tudna segíteni hogy tudnám megtalálni? Az egész szoba minden zugát legalább 5x átnéztem, innen pedig biztos nem vitte ki.

2021. szept. 2. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Inkább azon aggódj, hogy nem ette-e meg.
2021. szept. 2. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

mindkettőn szól

csak hát elég halk ugye, úgyhogy ha egy nagyobb pulcsi alatt van már akkor nehéz meghallani.

Egy akkora cuccot nem tud megenni egy átlag macska. Ahhoz meg nagyon kemény hogy szétrágja (és annak nyomai is lennének)

2021. szept. 2. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

" Ha lejátszok hangot lokátorral csak azon szól ami megvan?"

Az ilyenekért szeretek idejárni.

A füles nem 'tudja' hogy éppen el van veszve vagy sem. Szerintem. De lehet hogy én gondolom rosszul. Ebben a mai rohanó világban ...

2021. szept. 2. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:

"A füles nem 'tudja' hogy éppen el van veszve vagy sem."

Ez igaz!

De a telefon tudja! :)

2021. szept. 2. 21:01
 5/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: biztos nem ette meg, elég kicsi macska még, és nem evett meg még soha kisebb játékot sem.
2021. szept. 2. 22:02
 6/6 A kérdező kommentje:

3. válaszoló: a megtalált fülest egyből beletettem a töltőjébe, ezért gondolom csak azzal kapcsolódott össze.

Ami megvolt airpods kivittük a nappaliba és ruhák alá tettük, és csukott ajtóval, ablakkal próbáltuk megkeresni a másikat, de csak azt hallottuk ami nem a szobában volt.

2021. szept. 2. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!