Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230 telefonomat adatkáb...

H.kitti kérdése:

Nokia 5230 telefonomat adatkábellel nem ismeri fel a gép. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A Nokia 5230as telefonomhoz nem eredeti kábelt vettem, xp van a gépen és telepítettem a legújabb OVI programot,PC módot választottam ki a telón mégsem ismeri fel a gép.Tud valaki segíteni, azon túl hogy vegyek eredetit? Ezzel összehozható a kapcsolat?
2010. aug. 30. 18:38
 1/5 anonim válasza:
Sajna csak annyit tudok, hogy nekem sem eredeti van, ráadásul, egy fényképező gép adatkábele... és működik vele
2010. aug. 30. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem eredeti kábellel, működik. Amúgy elég háklis az 5230-as az adatkábelekre. Lehet, hogy a kábel rossz.
2010. aug. 30. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is a fényképezős adatkábellel megy simán! De csak windows7en! Az xp nekemse ismeri be semmiért!
2010. aug. 30. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
A Nokia PC Suite fent van a gépen?
2010. aug. 30. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Nokia Pc Suit-tal is próbáltam, de azzal se működött, ezért lecseréltem. Viszont nem hiszem hogy a kábelnek van baja, mert a Nokia 3720 classic-ot felismeri, program nélkül. Xp-hez nem kell valami plusz progit leszedni?
2010. aug. 31. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!