Melyiket vennétek? (Apple,Samsung,Huawei)?

Huawei-t én nem vennék, a Google támogatottság hiánya miatt.
Inkább Samsung, vagy Iphone.
S21, vagy Iphone 12.
Mindkettővel jól jársz.

Kedves Morzsi007 azért az iPhone-oknak egyfelől merőben, gyökeresen más az egész rendszerük, a GUI-juk meg minden, teljesen más az iOS, mint az Android, másfelől pedig egy teljesen más árkategóriát, egy külön kasztot képviselnek...
Én például soha nem értem fel anyagilag...

Tudom, hogy teljesen más. A kérdező kipróbálná az iphone-t, mert efelé hajlik, erre válaszoltam.
Az S21 és a 12-es széria (12 Mini, 12) azért árban közelebb állnak egymáshoz.

#5 Árban más kategória? Hol?
Csúcs Androidok ugyan olyan árkategóriában vannak. Vagy én nem vettem észre hogy jelentősen olcsóbb lenne?
Magyar árakat hagyjuk, árfolyamot, a kiszámíthatatlan gazdasági környezetet is beleárazza pl az apple.

#8 Minden frissítgetés után resetelni kell a telefont és feltenni a GMS -t. Előtte meg mindent backupolni, aztán visszaállítani.
Szóval nem egyszeri kis telepítésről van szó. Valóban fel lehet mókolni, és az is lehetséges hogy majd időnként módosítanak a google szervizin hogy ez ne legyen olyan egyszerű, akkor megint gms le az új gms fel. Tehát oda kell majd figyelni erre is.
Ha nem gond akkor oks.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!