Miért ilyen nehéz az applénél apple id jelszó emlékeztetőt kérni?
Az AppleID jelszó és iPhone jelkód nem ugyanaz!
És bizony így működik az aktiválási zár...
Lehet nem kellett volna hozzápiszkálnod ha nem tudod mit csinálsz.
A felhasználó érdekében van ez a rendszer, így próbálják nem vonzóvá tenni a lopóembereknek az iPhoneonokat. Épp ezért egy olyan fontos információt mint az AppleID jelszava (nem a telefon jelkódja) illik megjegyezni.
Hát ezt jól elbæsztad… bár nem értem minek piszkáltál hozzá, ha 3 másodperc google keresésre nem volt idő
Hivatalos szervizben megcsinálják, ha van bizonyítéka, hogy az övé
3/
Szerintem nem gyanús mivel van másik két iphone telefonjuk és össze vissza van mindenki mindennel bejelentkezve az ismerősöm lányáé volt aki vett egy iphone 12-őt ő oda már új apple id vel van bejelentkezve csak a telefonszám maradt.Itt viszont a régi apple id-nél az anyukája email címével volt bent de a saját telefonszámával az anyukája meg a saját telefonján szintén ugyan ezzel az email címmel csak másik telefonszámmal volt bejelentkezve.Szóval kavarcsolva van minden és még csak fel sem írtak semmit sem a beírható kódot is már csak találgatta a csaj mert nem érdekli mivel neki már ott van az iphone 12.Szóval ha azt nézzük nem egy olyan emberrel találkoztam már aki semmit sem írt fel aztán meg csak vakarta a fejét,hogy mi lehet a kód vagy jelszó,találkoztam már ilyen google fiókos témával is ahol még az email címére sem emlékezett az illető.Szóval szerintem inkább csak hanyagok az emberek mint sem gyanús lenne ez a dolog.Meg ugyan ki akarna feltörni vagy lopni egy fos iphone 8-at :)
2/
Teljesen utána néztem és eddig jutottam,de nem gond majd megoldom.
1/
Csak ahogy írtam sok a hanyag ember aki nem írja fel vagy jegyzi meg egyszer belép aztán csá.Én az biztos,hogy saját magamnak felírok mindent több helyre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!