Melyik a legjobb telefon márka?
Melyik a legjobb telefon márka, egyaránt árban és teljesítményben?
A keret 60.000Ft, csak mert nem adok ki többet telefonra.
Normál használat mellett (kapcsolattartás, internetes vásárlás, böngészés stb...) a kamerát használnám ki, valamint néhány programot/alkalmazást letöltenék rá.
Nem játszok se telefonon, se gépen.
Feltételek: 64 Gb tárhely, egy 48-as kamera, dual sim vagy sim+SD kártya, ha lehetséges inkább legyen le pattintható a hátlapja, 4 Gb RAM.
Nagyjából ennyi, szóval ezek alapján melyik márkát, készüléket ajánlanátok?
Amikor bekapcsolod a telefont és egy harapot almát ad ki, akkor az azt jelenti, hogy bekapcsolás után nem kell még 10 mp időt pazarolnod a várakozásra, hanem rögtön feloldod a telefont és máris használhatod, nem fogy akadozni, fagyni, stb. Még 5 év után is. Ez az Apple iPhone. A világ legjobb telefongyártója.
Ezért kell iPhone-t venni.
Bocsi a helyesírási hibákért, egy samsung telefonnal írtam.
2-es vagyok.
Xiaomi.
Kíváncsi vagyok hány piros pontot kapok :'DDD
hát ebben az árkategoriába nehéz lesz tényleg minden igényt teljesen kielégítő telefont kapni, de nem lehetetlen ha hozol némi áldozatot
a középkategoria manapság 100-150körül ott azok amiket leírták 100%ban meg vannak jobb kamera nagy aksi nagyobb tárhely sim stb ram minden, ennyiből egy pár éves középkategoriásat lenne érdemes nézni
Ennyi pénzért ha új, akkor
Samsung Galaxy A12 128/4 MM: 59.990 Ft
Xiaomi Rendmi 9T 128/4 MM: 59.990 Ft
Kicsit olcsóbban:
Oneplus Nord N100 64/4 MM: 44.990 Ft
Motorola Moto G10 64/4 MM: 56.990 Ft
Kicsit drágábban:
Samsung Galaxy A21S 128/4 MM: 67.990 Ft
Huawei P smart 2021 128/4 MM: 61.990 Ft.
Használtan:
A használtakat is fontold meg.
Újból én a Samsung A21S 128/4 verziót javasolnám picivel 60 ezer felett.
Samsung A21S van a családban, nem rossz telefon, de nem is annyira nagy eresztés. Már van vele probléma, a képernyő érzékenysége nem valami patent. Nem is vettem magamnak ilyet.
Én Redmi 9T-t vásároltam. Lehet ócsárolni, így kínai úgy kínai, de írtózatosan gyors, a kijelzője szép, az akku egy külön misét megérne, alig van töltő közelébe.
A vicc, hogy még gaming-re is használható valamennyire, értem ez alatt, hogy az új játékokat medium szinten hajtja.
A kamera, ami tipikus átlag kategória, se nem rossz, se nem nagyon jó. De átlagos fehasználásra megfelel, aki komolyan fotózik, az nem telefonnal fog képeket készíteni.
53-ért nem nagyon van ennél jobb, rendes gyári garival, megbízható helyről...
Az a 10mp-es várakozási idő, ami nincs ájfónnál meg egy vicc, amit írt a kettes lángész. Érdekes, engem marhára nem zavar az a 10mp, főleg hogy utána a rendszerben semmi fagyás, akadázos nincs.
Aztán nem csesztem el több százezer forintot csak azért, hogy villogjak a nagy haveri körökben egy alma logóval....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!