Ismeretlen alkalmazások a telefonomon? Feltörhettek?
Ma amikor épp letöltöttem egy új alkalmazást, láttam, hogy van 4 olyan applikáció a telefonomon, amiből 2-t rég letöröltem, 2-t pedig soha nem töltöttem le.
Mi történhetett? Megkérdeztem a párom, hogy ő volt-e, de nem, és más nem ismeri a kódom.
Ráadásul én mindig egy lapon tárolom különböző mappákba az alkalmazásokat, és mindig mikor újat töltök le, akkor a következő lapra teszi első helyre. Most mikor töltöttem az új alkalmazást szintén egy új lap első helyére tette, és mögötte volt a 4 ismeretlen forrású alkalmazás. Tehát eleve ezen alkalmazások után kellett volna jöjjön sorrendbe az újonnan letöltött.
Értem.... Az AppleID-dal nem vagy másik eszközön bejelentkezve?
iPadon mondjuk?
Mert az még okozhat ilyent! Ha a másik eszközön valamit letöltesz akkor itt ismegjelenik ha be van kapcsolva az automatikus letöltés.
Nem csak iPad, bármilyen Apple eszköz.
És semmi másik eszközön nem jelentkeztél be ezzel az AppleID-vel?
Kétlépcsős azonosítás be van kapcsolva?
Jelentkezz be az [link] -on
Jobb velül katt a nevedre, majd Fiókbeállítások
Itt láthatod, hogy milyen eszközökön vaz az AppleID-del bejelentkezve. Ha látsz olyan eszközt amire nem te jelentkeztél be, akkor valaki tudja a jelszavadat!
"Az AppleID-m még én magam sem tudom"
JóIstengyerele!
Ebben az esetben 1000%, hogy más eszközön is be vannak jelentkezve ugyanazzal az ApplID-vel. Gondolom a szüleid, vagy barátod, stb üzemelte be neked ezt a telefont.
Menj a Beállítások -› AppStore oldalra és itt kapcsold ki az az Automatikus letöltéseket. Így nem fognak megjelenni az appok amiket más tölt le egy másik telefonon...
Tesó!
Én magam üzemeltem be, de mivel lóf&sz helyen nem kérték, elfelejtettem.
De még mindig nincs semmilyen más apple termékem, ahol ugyanezt használnám és töltenék le alkalmazásokat...
Elfelejtetted?
A Beállításokban legfelül koppints a nevedre és ott van kiírva! A neved alatti email cím az az AppleID-d!
Itt göregss lejjebb és nézd meg van e ott más eszköz is kijelezve!
Ha van, akkor feltölték a fiókod.
Ha nincs akkor fogalmam sincs hogyan kerülhetett a telefonodra alkalmazás csak úgy.
Két módon kerülhet applikáció a telefonodra:
- letöltöd
- másik eszközön töltöd le zgyanazzal az AppleID-vel és automatikusan letöltődik ezen a telefonon.
Az appok nem a telefonhoz vannak kötve hanem az AppleID-hez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!