Ajánlanátok első pda-s telónak a HTC Desire-t?
Teljesen kezdő vagyok pda-s telók terén, de nagyon tetszik a desire, külsőleg és tudásban is. Viszont félek, hogy nem tudom kihasználni. Arra viszont kicsit drága, hogy kisérletezzek vele...
Esetleg tudnátok ajánlani hasonló kaliberű, olcsóbb androidos mobilt?
Szerintem nem egy rosz ötlet megvenni a Desire-t.. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne megtanulni a kezelését..
Emlékszem, amikor én vettem meg az első pda/telefonom.. /Samsung i8910 HD/
Én is féltem tőle, hogy nehéz lesz a kezelését megtanulni, de nem.. Sokat olvastam a fórumokban a telefonról valamint sok videót néztem, hogy hogyan használják a többiek.. Ezzel a módszerrel még használati utasítás sem kellett a készülék kezelésének elsajátítására.. :)
Tehát véleményem szerint nyugodtan vedd meg a Desire-t.. Valamint ahogy előttem is mondták; Lehet, hogy megbánod, ha olcsóbbat veszel és nem úgy megy, ahogyan éppen Te szeretnéd - és ettől lehet, hogy elmenne a kedved a pda-któl..
U.i.: Ha mégsem menne a használat, akkor ott vannak a fórumok, a videók és nem utolsó sorban a használati útmutató is.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!