Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 1 hete vásároltam egy új...

1 hete vásároltam egy új IPhone 12-t, Samsung töltő fejet adtak hozzá mert csak ilyen volt. Elég furcsán tölti a telefont. Mi lehet a baj ??? Többi lent.

Figyelt kérdés
A Samsung fejbe beledugom az IPhone kábelt , felrakom töltöre és nem tölti , utána a lighting kábelt fordítva dugom bele a telefonba akkor már tölti. És nem értem mert ugye full egy forma, mindegy hogy dugom bele, töltenie kellene nem ?

#iPhone #töltés #Samsung töltőfej
2021. aug. 26. 13:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Ah, így már értem, akkor a nem a MediaMarkt a fos, hanem az Apple zsugori.
2021. aug. 26. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Épp utána olvastam azért nem adnak hozzá töltő fejet ,mert védik az öko lábnyomuk. :) de úgyanúgy tudsz venni töltő fejet jó pénzért.
2021. aug. 26. 18:54
 13/18 anonim ***** válasza:
34%

aki nem érti annak el kell magyarázni hogy azért nem adnak mert ha valaki mindig veszi az új eszközt annál van otthon töltő fej

lehet h már 5 darab is és teljesen feleslegesen

ezzel csak az jár jól akinek már töltőfeje alapba

akinek nincs az nyilván vesz

inkább a töltőfejjel lehet a gond mert nekem tölti itthon bármelyik töltőfejjel

2021. aug. 28. 15:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát csak az emberek általában eladják a régi telefonjukat, és adják hozzá a töltőt is , ezért újat kell venni, másrészt meg aki androidról váltana Iphone-ra , annak megint szívás ez a nagy ökó lábnyom....
2021. aug. 28. 20:54
 15/18 anonim ***** válasza:
36%
igaz, ne gondoljuk a környezet védelemre mert valakinek pénze sincs egy töltőfejre de 300 ezres telefonra van
2021. aug. 30. 09:12
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
#15 ha annyira gondolnának a környezetvédelemre akkor nem jönnének ki folyton új modellekkel, arra kényszerítve a magukat trendinek és menőnek képzelt embereket, hogy megvegyék azokat.
2021. aug. 30. 14:45
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

16. de buta

fejlődni kell....

nincs kedvem hosszú sort írni mert ugysem értenéd

nem látod a fától az erdőt...

nálad csak úgy lehet környezetet védeni ha noku gyártás

2021. szept. 1. 08:49
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Persze, én vagyok a buta a multicég álszentségére, de egy értelmes összefüggő mondatot nem tudsz magyarul leírni. A cég tipikus felhasználói a második robotporszívójukat veszik a napelemes házukba, ami előtt három autó áll, hogy zömmel párkilométeres utakat tegyenek meg velük - persze mind elektromos. A fogyasztói társadalom eme koronái bizonyára örömmel nyugtázzák, hogy mennyit tesznek a környezetért azzal is, hogy az iDeviceükhöz cserélgetik a töltőfejet.
2021. szept. 1. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!