1 hete vásároltam egy új IPhone 12-t, Samsung töltő fejet adtak hozzá mert csak ilyen volt. Elég furcsán tölti a telefont. Mi lehet a baj ??? Többi lent.
Figyelt kérdés
A Samsung fejbe beledugom az IPhone kábelt , felrakom töltöre és nem tölti , utána a lighting kábelt fordítva dugom bele a telefonba akkor már tölti. És nem értem mert ugye full egy forma, mindegy hogy dugom bele, töltenie kellene nem ?2021. aug. 26. 13:47
11/18 anonim válasza:
Ah, így már értem, akkor a nem a MediaMarkt a fos, hanem az Apple zsugori.
12/18 anonim válasza:
Épp utána olvastam azért nem adnak hozzá töltő fejet ,mert védik az öko lábnyomuk. :) de úgyanúgy tudsz venni töltő fejet jó pénzért.
13/18 anonim válasza:
aki nem érti annak el kell magyarázni hogy azért nem adnak mert ha valaki mindig veszi az új eszközt annál van otthon töltő fej
lehet h már 5 darab is és teljesen feleslegesen
ezzel csak az jár jól akinek már töltőfeje alapba
akinek nincs az nyilván vesz
inkább a töltőfejjel lehet a gond mert nekem tölti itthon bármelyik töltőfejjel
14/18 A kérdező kommentje:
Hát csak az emberek általában eladják a régi telefonjukat, és adják hozzá a töltőt is , ezért újat kell venni, másrészt meg aki androidról váltana Iphone-ra , annak megint szívás ez a nagy ökó lábnyom....
2021. aug. 28. 20:54
15/18 anonim válasza:
igaz, ne gondoljuk a környezet védelemre mert valakinek pénze sincs egy töltőfejre de 300 ezres telefonra van
16/18 anonim válasza:
#15 ha annyira gondolnának a környezetvédelemre akkor nem jönnének ki folyton új modellekkel, arra kényszerítve a magukat trendinek és menőnek képzelt embereket, hogy megvegyék azokat.
17/18 anonim válasza:
16. de buta
fejlődni kell....
nincs kedvem hosszú sort írni mert ugysem értenéd
nem látod a fától az erdőt...
nálad csak úgy lehet környezetet védeni ha noku gyártás
18/18 anonim válasza:
Persze, én vagyok a buta a multicég álszentségére, de egy értelmes összefüggő mondatot nem tudsz magyarul leírni. A cég tipikus felhasználói a második robotporszívójukat veszik a napelemes házukba, ami előtt három autó áll, hogy zömmel párkilométeres utakat tegyenek meg velük - persze mind elektromos. A fogyasztói társadalom eme koronái bizonyára örömmel nyugtázzák, hogy mennyit tesznek a környezetért azzal is, hogy az iDeviceükhöz cserélgetik a töltőfejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!