Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen jobb fajtàju telefonok...

Milyen jobb fajtàju telefonok vannak ebben az àrkategóriàban?

Figyelt kérdés
Édesanyàm szeretne egy telefont venni magának de azt mondta hogy 60.000Ftnáll nem ad érte többet.A lényeg hogy 64Gbos tàrhelye legalàbb legyen és a MicrosoftTeams és hasonlók fussanak rajta.Megköszönöm előre is ha tudtok segíteni.

2021. aug. 23. 10:43
 1/10 anonim válasza:
100%
Én ennyiért vettem fél éve egy Xiaomi Redmi Note 8T-t, teljesen elégedett vagyok vele. 64 giga tárhely, 4 giga ram, dual sim, stb, teljesen korrekt készülék, ahogy nézem az árukeresőn már 53 ezerért is lehet venni, annyiért főleg jó.
2021. aug. 23. 10:58
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Hát ebben csak kínaiakat kapsz...

realme 7 esetleg vagy Xiaomi

Ezekkel 2 évre érdemes max tervezni. Ha tovább megy akkor az ajándék.

2021. aug. 23. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Xiaomit én is ajánlom, bár nekem már viszonylag régi (redmi 6, kb 3 éves), semmi olyan gond nincs vele, ami miatt ne lenne használható. (Egyedül a képernyője a nem annyira jó, de az az én hibám miatt már kétszer lett cserélve, szóval az nem a telefon hibája.)
2021. aug. 23. 11:42
 4/10 anonim válasza:
100%
Azért vitatkoznék azzal, hogy ezek csak 2 évre jók. Egy jóbarátom nem használ számítógépet és TV-t sem, mindent a telefonján intéz, ami egy Xiaomi volt (nem tudom pontosa, hogy melyik típus), és 5 év után lassult be annyira, hogy lecserélje. Utána megint egy Xiaomit vett (Mi 10Pro) és szintén megelégedéssel használja.
2021. aug. 23. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

#4 Mi és a redmi pláne a Poco más széria. Árán is látszik.

Mi lehet bírja redmi olcsó. Nekem kettő fogyott 3,5 év alatt.

Nem rossz de tartósnak nem szabad számítani. Nem véletlenül olcsó.

Ezzel tudják lenyomni az árakat. 2 évet kibír nép meg örül. Egy marék embernek tovább bírja akkor mg örülnek is...

2021. aug. 23. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:
40%

inkább vegyél egy iphone 12-t

azt pár év múlva még pénzért eladod

ezt a google pixelt 2 éven belül cserélheted, és semmit sem fog érni, max a kukába dobhatod

2021. aug. 23. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Realme 7
2021. aug. 24. 07:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Realme 7/7i, Nokia 3.4/5.3/5.4, Op Nord N100, Redmi 9.
2021. aug. 24. 15:01
 9/10 A kérdező kommentje:
#6 édesanyám nem szeretne ilyen drágán telefont mert 1.eddig mindig androidja volt es ehhez se ért annyira 2nem minden ember teheti meg hogy ilyen sok penzt szanjon egy telefonra ;)
2021. aug. 24. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Közel egy éve Redmi note 8t van, arról írok, 128gb-os, előtte Huawei p8lite ilyen jó húzós középső kategóriákat használok és elég hosszú távon kitartanak (5év) és közben maximálisan elégedett vagyok vele,nagyon használható teló. Szóval ajánlom én is.
2021. aug. 29. 02:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!