Galaxy A72 vagy iPhone 12 pro max?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem egy kategória és az iphone valószínüleg időtállób (bár hardveresen nem sok különbség van köztük, talán csak a kamerában).
Nagyon rég szeretnék már iphonet, tetszenek nagyon és azt remélhetőleg nem kellene 2/2,5 év után cserélni, mint egy középkategóriás telefont.
Mivel a nagyobb kijelzőjű telefonokhoz vagyok szokva, a sima 12 nekem kicsi lenne, így a pro max jöhet szóba. A mostani telóm egy A50, amit szeretek, így jött az A72 a képbe, ami hasonló, csak jobb egy kicsivel.
Az iphone durván 3x annyiba kerül, szóval nem tudom van e értelme ennyit kiadni rá.
2021. aug. 21. 10:26
11/13 anonim válasza:
Nem az 5g hálózat képessége a különbség alapvetően. A52 5g Jóval erősebb mint a sima A52 vagy a sima A72.
12/13 anonim válasza:
Minek pro max?Sima 12 vagy 12 mini.Felesleges köztük az a kulonbség
13/13 anonim válasza:
Iphone.. az a72 nem valami jo telefon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!