Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha vissza kell adnom egy...

Ha vissza kell adnom egy telefont amit sokáig használtam mire figyeljek hogy nem maradjon rajta tőlem semmi adat?

Figyelt kérdés

2021. aug. 18. 17:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok köszi az eddigieket. Androidos a telefon.

Azt hallottam már korábban hogy random fotókat kell csinálni amíg be nem telik.

Máshogy még kell/lehet telíteni a flash tárhelyet?

Google fiók letörlése alatt nem tudom mit értesz. A historyt töröljem, úgy érted?

2021. aug. 18. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:

"Google fiók letörlése alatt nem tudom mit értesz"

Gyári visszaállítás (hardreset) előtt töröld a beállítások/fiókoknál a fiókjaidat (google, fb, twitter, stb), utána indíthatod a visszaállítást.

2021. aug. 18. 20:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Ja kb értem, ilyesmit soha be se állítottam, mindig webes felületen néztem ezeket.

Köszi szépen :)

2021. aug. 18. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:

"Gyári visszaállítás (hardreset) előtt töröld a beállítások/fiókoknál a fiókjaidat (google, fb, twitter, stb), utána indíthatod a visszaállítást."

beállításokból indításnál tök felesleges, csak hard reset után kéri

2021. aug. 18. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!