Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone extra adat vásárlása....

Vodafone extra adat vásárlása. De mégis hogyan?

Figyelt kérdés

Szép napot!

Szeretnék extra mobilnetet vásárolni a Vodafone feltöltőkártyás csomagomhoz, de a My vodafone alkalmazás nem engedi, a webes felület pedig 501-es hibakóddal invalid request-et ad.

Ilyenkor most mi van?

Már lassan több, mint egy hónapja a feje tetején áll a Vodafone rendszere. Meddig akarják még "Fejleszteni"?

Már kicsit idegesítő, mert egyesektől azt is hallottam, hogy a hívások fogadásával is komoly gondok vannak a Vodafonenál! Már a szolgáltatóváltás is megfordult a fejemben.

Eddig nagyon egyszerű volt az adatvásárlás, mert a My vodafoneban csak rányomtam amire szerettem volna pikk, aztán megerősítettem pakk, és már aktiválódott is a szolgáltatás, most meg be sem enged!

2021. aug. 18. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel az ügyfélszolgálatot. Én tegnap aktiváltam egy feltöltős Vodás kártyát, ígértek 5 GB ajándék netet, de a 4G hálózatra fel se csatlakozik a telefon (Telekomos kártyával simán felmegy, nem a telefon a baj), bár 3G-n létrejön az adatkapcsolat, semmi se jön be. Telefonálni legalább lehet.
2021. aug. 18. 11:43
 2/8 anonim válasza:
100%
Fos az egész. Nekunk a tarifa csomagunk alapján 5gb net csak 1900 ft volt eddig, de most csak 3000+er tudnek venni, annyiert meg nem fogok. Nem ertem miert valtozott meg minden?
2021. aug. 18. 11:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát, ezt én sem értem, de ha így maradnak a dolgok, akkor nagyon nem leszünk jóban a Vodafonnal! 😡
2021. aug. 18. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
2021. aug. 18. 13:17
 5/8 anonim válasza:
Sms rendelés működik, csak az 500 GB ot nem engedi, valószínű az megszűnik
2021. aug. 20. 09:20
 6/8 A kérdező kommentje:

#5:

Az előbb apukámnak sikerült bekapcsolnia az 500 gigát, az ügyfélszolgálaton keresztül (1270). Megkérdezte tőlük, hogy meddig akarnak még a türelmünkkel játszani, de sajnos azt mondta a csajszi, hogy nem tudja. De legalább van 500 giga!

2021. aug. 20. 18:32
 7/8 anonim válasza:
Igen? Jó tudni, csak nem veszi fel az ügyfélszolgálat hiába hívom..
2021. aug. 20. 19:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Nekünk felvették! (Igaz, nem az első hívásra, hanem valahol a 10-dikre, de felvették).

Próbálgasd folyamatosan, és egyszer fel fogják venni.

Gondolom már elegük van a sok sértésből, amit az utóbbi időben hozzájuk vágtak! (Teljesen jogosak a sértések egyébként, én úgy gondolom!).

2021. aug. 20. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!