Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit lehet csinálni Snapchat-en...

Mit lehet csinálni Snapchat-en? Mire jó?

Figyelt kérdés

2021. aug. 17. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
45%

Szia!

Komolyabb IQ szinttel megáldott embereknek semmit.

2021. aug. 17. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár haverom használja és én is megkérdeztem mire való és aztmondják képeket lehet küldeni egymásnak, hogy épp mit csinálsz. Mondjuk nem tudom kit érdekel más dolga, hogy mit csinál na de mindegy.
2021. aug. 17. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de ezt máshol is lehet!

Minek kell pont a snapchat?

2021. aug. 17. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze lehet máshol is, de most ez van elterjedve a fiatal korosztályba.
2021. aug. 17. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A streak és a pontok gyűjtése. Értelme nincs, én is csak azért lépek be napi kétszer, mert szeretem, amikor egy alkalmazás ,,visszajelzést küld” a befektetett időmért cserébe.

Viszont mint mondtam, nincs különösebb értelme, ha valaki megkérdezné, hogy miért jó, nem igazán tudnék objektív alapú érvet mondani.

2021. aug. 17. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem jó az semmire. Mivel az elküldött üzenetek automatikusan törlődnek, előszeretettel küldenek rajta az idióták intim képeket.

Értelmes ember nem használja.

2021. aug. 17. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

a válaszolók közül sokan nem tudják, hogy snapchaten milyen egyszerű egy képről valamit kivágni aztán ráilleszteni azt egy másikra

szóval képszerkesztésben sem utolsó

snapmapen látod hogy hol vannak az ismerőseid (már akik engedélyezték a snapmapet)

ugyanúgy lehet rajta beszélgetni és csoportokat csinálni

és nagyon sok effekt érhető el rajta

szóval az, hogy nem jó semmire meg hogy értelmes ember nem használja, az erős túlzás, olyan mintha azt mondanátok hogy "a kocsivezetés f@szság, nekem sincs"

2021. aug. 17. 15:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
meg feldobja a készített képeket évente, csinál havonta egy összefoglalót...szóval ha csak az emlékezetes helyekről itt csinálsz egy fotót, jó visszanézni később
2021. aug. 17. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:
89%

"Mondjuk nem tudom kit érdekel más dolga, hogy mit csinál na de mindegy."

ha valaki mesél egy sztorit, akkor is megkérdezed, hogy kit érdekel?

na ugye hogy nem (remélem...)

itt meg ha valaki elküldi akkor te is látod hogy mi történt

2021. aug. 17. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!