Mit lehet csinálni Snapchat-en? Mire jó?
Szia!
Komolyabb IQ szinttel megáldott embereknek semmit.
Oké, de ezt máshol is lehet!
Minek kell pont a snapchat?
A streak és a pontok gyűjtése. Értelme nincs, én is csak azért lépek be napi kétszer, mert szeretem, amikor egy alkalmazás ,,visszajelzést küld” a befektetett időmért cserébe.
Viszont mint mondtam, nincs különösebb értelme, ha valaki megkérdezné, hogy miért jó, nem igazán tudnék objektív alapú érvet mondani.
Nem jó az semmire. Mivel az elküldött üzenetek automatikusan törlődnek, előszeretettel küldenek rajta az idióták intim képeket.
Értelmes ember nem használja.
a válaszolók közül sokan nem tudják, hogy snapchaten milyen egyszerű egy képről valamit kivágni aztán ráilleszteni azt egy másikra
szóval képszerkesztésben sem utolsó
snapmapen látod hogy hol vannak az ismerőseid (már akik engedélyezték a snapmapet)
ugyanúgy lehet rajta beszélgetni és csoportokat csinálni
és nagyon sok effekt érhető el rajta
szóval az, hogy nem jó semmire meg hogy értelmes ember nem használja, az erős túlzás, olyan mintha azt mondanátok hogy "a kocsivezetés f@szság, nekem sincs"
"Mondjuk nem tudom kit érdekel más dolga, hogy mit csinál na de mindegy."
ha valaki mesél egy sztorit, akkor is megkérdezed, hogy kit érdekel?
na ugye hogy nem (remélem...)
itt meg ha valaki elküldi akkor te is látod hogy mi történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!