200 ezer ftért milyen telefont ajánlotok? OnePlus9 megéri az árát szerintetek vagy más irány fele menjek iphone-t nem akarok.
Huawei p10plust vettem 4 evvel ezelott, maig olyan gyors a rendszere mint elso nap, egyszer nem fagyott le. A titok: minden uj android verzional gyari visszaallitas. Osszetortem a kijelzot es 4 ev utan elkezdett puposodni az akku. Inkabb vettem most egy OnePlus 9prot. Huawei mar nem nyujt Google szolgaltatasokat,nekem meg nincs kedvem mokolni a rendszert,nem azert fizetek h meg ezzel is foglalkozzak. Persze ott a bongeszo es ami app nincs huaweire onnan be lehet tolteni. Csak kenyelmesebb ujjlenyomattal belepni a bankfiokomba mint smst kerni aztan potyogni a kodot. Honor lehet h arra a sorsra jut mint a Huawei. Samsung tularazott es meg a toltot is kisporoltak, a procijuk gyengebb pl az ultrajukon az Asphalt 9 neha akad es meg melegszik mint az allat. Xiaomi bugos rendszer mert havonta kopik ki az uj mobilokat de a support nem tud ezzel foglalkozni. A heten be is jelentettek majd egy ev utan h tudjak h egyes rendszerelemuk bugos majd foglalkoznak vele,vicc.Amugy melegedik ugyanugy a mobiljuk szinten mert a snapdragon hutesevel nem foglalkoztak. Ezert maradtam a oneplusnal, jo hutese van, support biztositott, kulon forumokon figyelembe veszik a felhasznalok visszajelzeseit.
Hetekig hasonlitottam ossze a gyartok termekeit,felhasznalok ertekeleseit. Hosszu tavra vettem megint mobilt ezert volt fontos nekem h mire esik a valasztasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!