Mit gondoltok a Huawei p40 lite-ról? Jó telefon?
"Mi az, amit Google nélkül nem lehet megcsinálni, és nincs a felsorolásban?"
google classroom
google meet
a find my device se egy hátrány
igaz a google discover nem létszükséglet, de nekem nagyon hiányozna
meg ha valakinek sok játékmentése van google gamesen, fotói fel vannak töltve a photos-ba ill sok mindent vett play áruházban, akkor az ugye elég nagy hátrányt jelent az illető számára
"Mi az, amit Google nélkül nem lehet megcsinálni, és nincs a felsorolásban?"
- Google hangparancsok? Pl "Set calendar entry tomorrow 6pm"
- Google bejelentkezés más rendszerekbe?
- Automata értesítések? Pl. a kedvenc csapatom következő meccséről
- Automata naptárbejegyzések? Pl. mikor szállást foglaltam (és ráadásul nem is booking-on, hanem a hotel saját oldalán)
- Automata emlékeztetők? Pl. legutóbb jelzett, hogy a villanyszámlát ideje kifizetni
Hangparancsok nálam lezárt képernyő alatt amúgy sem működtek.
Ha meg már megfogom a telefont, akkor beírom kézzel. Ez csak kényelmi opció, nem létszükséglet.
Egyébként a Huawei-nek is készül hasonló asszisztense..
Kedvenc csapathoz nem kell Google, az eredmények alkalmazás tökéletesen működik.
Szállás foglaláshoz és számla befizetéshez minek naptár?
Nem tudod, hogy kifizetted-e a számlát?
Vagy hogy mikor mész nyaralni?
Ezt sosem értettem.
Megjön a fizetés, első dolgom a számlák rendezése, mindenféle naptár nélkül.
"Hangparancsok nálam lezárt képernyő alatt amúgy sem működtek.
Ha meg már megfogom a telefont, akkor beírom kézzel. Ez csak kényelmi opció, nem létszükséglet."
Nekem viszont működnek. És biciklizés vagy vezetés közben nem fogom a telefont nyomkodni, így jól jön a hangvezérlés.
"Kedvenc csapathoz nem kell Google, az eredmények alkalmazás tökéletesen működik."
Lehet, de megint csak külön app kell hozzá.
"Szállás foglaláshoz és számla befizetéshez minek naptár?
Nem tudod, hogy kifizetted-e a számlát?"
A szállás foglalás nem olyan érdekes, de bizony az jó, ha emlékeztet magától a számla határidejéről, nem nekem kell beállítani.
Fizu után azért nem fizetem rögtön a számlákat, mert a fizu megjön 10-én, sok számla meg csak utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!