Rendeltem egy új iphone 11-et ma jött meg még ki se bontottam csekkoltam az IMEI számot és elvileg már aktiválták 1 hónapja. Valaki találkozott már ilyennel, szerintetek ez gond?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 19:40
2/9 anonim válasza:
Hol csekkoltad az imei számot?
És minek?
Miért merült fel benned, hogy csekkolni kell?
Honnan rendelted?
3/9 anonim válasza:
Ez attől függ honnét van. Ha egy magán mobilbolttól vagy mobilbarlangból akkor lehet, hogy használtat attak el neked. Velem is történt hasonló.
4/9 anonim válasza:
az is lehet, hogy csak valaki visszaküldte a telefont 14 napos elállással, normális webshop esetén ezt tudom elképzelni.
5/9 anonim válasza:
Igen, de akkor azt bontottként kellene értékesíteni, mert használva volt...
3-as voltam
8/9 anonim válasza:
Jellemző... kapott két keresztkérdést a kérdező
és már el is tűnt... . :D
Itt tuti valami mókolás, átverés, lópót telefon van a történetben.
9/9 anonim válasza:
Igen, a 8-as valamit sejt. Higgyétek, el nem árt óvatosnak lenni, mert már a nagyobb boltok, szolgáltatók is képesek átvágni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!